„Mados ir meno sintezėje“ žinomi ir jauni dizaineriai pristatė pavasario kolekcijas

Ketvirtadienio vakarą Kauno M. Žilinsko dailės galerijos erdvėse šurmuliavo mados ir meno vakaras „Mados ir meno sintezė 2013“. Į kį susirinko daugelis Kauno ponių, pramogų pasaulio atstovų bei verslininkų.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 7, 2013, 11:30 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 9:28 AM

„Jūsų laisvė kurti!“ — tokiu šūkiu buvo pristatomos talentingų Lietuvos dizainerių Liutauro Salasevičiaus, Viktorijos Jakučinskaitės, Miglės Miliauskaitės, Ernestos Jorudės, Algitos Gudeliauskienės, Kristinos Rutkauskaitės bei svečių iš Latvijos, „Amoralle“ mados namų, pavasario kolekcijos.

„Moters dienos išvakarėse norėjome pasilepinti pačios ir pradžiuginti visas moteris nepamirštamu mados bei meno gurmanams skirti vakaru. Neabejojame, kad kauniečiai yra pasiilgę kokybiškų, įdomių renginių, todėl neslepiame savo ambicijų paversti šią šventę kasmetine tradicija“ — sakė viena iš renginio organizatorių Dovilė Laimutytė.

Gausiai susirinkę renginio svečiai turėjo galimybę išvysti naujausias mados tendencijas — nuo apatinio trikotažo iki prabangių vakarinių suknelių, aksesuarų. Tarp drabužius demonstruojančių modelių buvo galima pamatyti ir Lietuvoje gerai žinomų pramogų pasaulio veidų — dainininkę Atlantą, grožio konkursų dalyves Rūtą Gajauskaitę, Agnę Griniūtę ir Eveliną Sinkevičienę, grupių „Pop Ladies ir „Naujosios pupytės“ nares.

Per vakaro metu vykusią pertrauką žiūrovams pasirodė Kauno šokio teatras „Aura“ ir Lietuvoje gastroliuojanti profesionali balerina iš Turkijos Almila Ada Bayazitoglu. Šou surengė ir menininkai Kęstutis Jorudas bei Arūnas Daugėla.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.