„Infekcijos kastingas“: šimtai vaikinų ir merginų rinkosi į modelių atranką

„Infekcijos kastingas“ – tramplynas į mados pasaulį. Taip tvirtina „Mados infekcijos“ prodiuserė Renata Mikailionytė. Į ketvirtadienio pavakarę vykusią modelių atranką rinkosi merginos ir vaikinai iš visos Lietuvos. Visi jie norėjo papulti į šiais metais kovo 22-23 dienomis vyksiančią „Mados infekciją“ ir pristatyti Lietuvos ir užsienio dizainerių kūrinius.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 8, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:09 AM

Į Vilniuje esantį prekybos centrą „Panorama“ atvyko visi festivalyje savo kolekcijas pristatantys dizaineriai iš Lietuvos.

Modelius rinko Egidijus Sidaras, Sandra Straukaitė, Eglė Žiemytė, Lilija Larionova, Giedrius Šarkauskas, Diana Paukštytė, Kristina Vikøren, Laura Dailidėnienė, Lina Gudanavičiūtė ir Ieva Daugirdaitė.

Atrankoje dalyvavo ir „Injekcijos“ konkurso nugalėtojai, kurie savo kolekcijas taip pat pristatys „Mados infekcijos“ metu. Tai - dizaineriai „labàdienà“ ir Eva Baliul.

Norintys dalyvauti modelių atrankoje turėjo būti ne jaunesni kaip 15 metų. Merginų ūgis privalėjo būti ne mažesnis kaip 174 centimetrai, o vaikinų – 182 centimetrai.

Atrankos organizatoriai pageidavo, kad merginos ir vaikinai vilkėtų tamsius prigludusius drabužius. Merginos privalėjo avėti aukštakulnius.

Pirmiausia atrankos komisijai pasirodė vaikinai ir merginos, kurie dar nė karto neragavo modelio duonos ir jiems žingsniavimas podiumu būtų naujiena.

Norinčių „Mados infekcijos“ metu demonstruoti dizainerių kurtus drabužius nusidriekė didžiulė eilė. Visi jie kantriai laukė, kada galės pasirodyti modelių agentūros „Image Group“ bendraturtėms Renatai Mikailionytei, Julijai Maslinskajai- Ulvydienei ir Medai Jonaitytei.

Kiek vėliau ant specialiai nutiesto kilimo, kuris virto podiumu, prieš „Infekcijos kastingo“ komisiją stojo profesionalūs modeliai – vaikinai ir merginos, kurie priklauso Lietuvos ar užsienio modelių agentūroms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.