R. Lukoševičiūtė ir R. Kaušiūtė pavasarį pasitiko pasikeitusios

Žurnalistė Rūta Lukoševičiūtė ir dainininkė Rasa Kaušiūtė Tarptautinę moters dieną praleido vizažisto kėdėje. Žinomos moterys nusprendė – metas pasikeisti ir išbandyti kosmetikos naujoves.

R. Kaušiūtė ir R. Lukoševičiūtė (dešinėje).<br>T. Bauras
R. Kaušiūtė ir R. Lukoševičiūtė (dešinėje).<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 8, 2013, 10:43 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:47 AM

Pirmoji pasikeitimams ryžosi R. Lukoševičiūtė. Portalui lrytas.lt Rūta sakė, kad kasdieniame jos kosmetikos krepšelyje visada yra kompaktinė veido pudra ir akių tušas. Moteris patikino, kad be akių vokų šešėlių ir pieštuko tikrai išsiverstų, todėl jie moteriai nėra būtini. „Skaistalus retai naudoju, žinoma, jie veidui suteikia kur kas gražesnę formą. Jis neatrodo toks plokščias“, - šypsojosi žurnalistė.

R. Lukoševičiūtė pasakojo, kad jos trimetė dukra Lėja gali pasigirti kur kas didesne kosmetikos priemonių kolekcija nei ji. Pasitaikius progai mergaitė paslapčia nugvelbia jai patikusius lūpų dažus ar nagų laką iš mamos kosmetinės.

„Kartą dukra manęs paklausė, kodėl nelakuoju rankų nagų. O kaip aš tai darysiu, jeigu visi mano nagų lakai pas ją? Šiuo metu Lėjos mėgstamiausia nagų lako spalva - mėlyna“, - nusijuokė Rūta.

R. Lukoševičiūtė ne kartą eksperimentavo savo įvaizdžiu: viešumoje rodėsi ilgomis kasytėmis ir visiškai trumpais plaukais, ji buvo tamsiaplaukė, raudonplaukė ir net blondinė. Dabar Rūta tik šiek tiek pagyvina natūralią plaukų spalvą ir, skirtingai nei kadaise, stengiasi kas dieną būti kuo natūralesnė. „Per tiek metų darbo televizijoje teko dirbti su įvairiausiais stilistais – žinau, kad sukurti estetišką ir gražią visumą – nelengvas darbas“, - kalbėjo Rūta.

Beveik valandą kantriai sėdėjusi „Mary Kay“ vizažistės Jelenos Liaudinienės kėdėje R. Lukoševičiūtė pažvelgusi į veidrodį linktelėjo galvą: „Makiažas puikus, su tokiu galėčiau pasirodyti ir dieną, ir vakare“.

Rūtai antrino ir dainininkė R. Kaušiūtė. Profesionalios vizažistės darbu moteris liko patenkinta.

„Labai drastiškai nemėgstu eksperimentuoti su įvaizdžiu - esu jau subrendusi, atradusi save, ir tiesiog nujaučiu, kas man tiktų, o kas - ne. Bet visada ieškau naujų išraiškos priemonių, o ypač to norisi šį pavasarį. Būtent šiuo metu man ypatingai aktualios stiliaus paieškos - norisi atnaujinti tiek sceninį įvaizdį, tiek kasdieninį - naujas makiažas, šukuosena, rūbai, fotosesija tarsi leidžia „pakilti“ virš kasdienybės ir iš naujo atrasti save kaip moterį – būtybę, ne tik atliekančią kasdienines pareigas, bet ir besimėgaujančią gyvenimu“, - sakė dainininkė R. Kaušiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.