D. Nevedomskytės šilkines sukneles demonstravo „Naujos pupytės“ narės

Per Tarptautinę moters dieną Vilniuje dizainerė Diana Nevedomskytė pristatė moterišką ir itin prabangią šilko vakarinių suknelių kolekciją.

Penktadienį Vilniuje buvo pristatyta D. Nevedomskytės šilkinių suknelių kolekcija.<br>J. Stacevičius
Penktadienį Vilniuje buvo pristatyta D. Nevedomskytės šilkinių suknelių kolekcija.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Mar 9, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:22 AM

Plazdančias ir lengvas it pūkas sukneles pristatė grupės „Naujos pupytės“ narės. Jos tai padarė ne žingsniuodamos podiumu, o koncertuodamos.

„Tai nuostabi moteris, kuri iš tiesų kuria nuostabias šilkines sukneles“, - apie Dianą kalbėjo Oksana Pikul.

Kartu su suknelių pristatymu buvo surengtas ir O. Pikul mamos Laimos gimtadienio vakarėlis. Oksana ją pasveikino ir pažadėjo padovanoti vieną iš D. Nevedomskytės suknelių. Jos reikalavimas - mama šią suknelę turės vilkėti per Oksanos ir Simo Jasaičio vestuves.

„Naujų pupyčių“ ir D. Nevedomskytės draugystė prasidėjo jau anksčiau. Šios dizainerės kurtomis suknelėmis atlikėjos vilkėjo kuriant muzikinį klipą „Išprotėjusios naktys“. Būtent šis kūrinys ir nuskambėjo pirmasis.

Dianos kurtos suknelės neturi sezoniškumo. Su jomis galima vaikščioti visais metų laikais. D. Nevedomskytės suknelės kurtos tikrai lietuvei - spalvos neryškios, tačiau akmenėliais, karoliukais ir kristalais siuvinėtos dekoracijos moteriai neleidžia jaustis pilka pelyte.

Regis, atlikėjoms manekenių duona tampa įprasta. Kovo 8-osios šventės išvakarėse „Naujos pupytės“ Kaune pristatinėjo Latvijos mados namų „Amoralle“ dizainerės Inesės Ozolos sukurtą 2013 metų pavasario ir vasaros kolekciją „Jeweler“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.