Stilistas V. Gigevičius pristatė šukuosenų kolekciją „Absolut Freak“

Ekstravagantiškas kolekcijas pristatantis kirpėjas Valerijus Gigevičius šį kartą savo gerbėjus nustebino dar vienų madų šou, kurį surengė požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2013, 10:20 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 7:32 AM

Septintoji V. Gigevičiaus šukuosenų kolekcija „Absolut Freak“ vyko Vilniuje esančio viešbučio „Comfor Hotel LT“ požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje. Kaip ir anksčiau, taip ir šį kartą stilistas savo bičiulius ir ištikimiausius klientus pradžiugino įmantriomis ir kiek neįprastomis šukuosenos.

Renginio scenografija rūpinosi dizaineris Robertas Kalinkinas, choreografija – Šarūnas Kirdeikis, o gyvą pasirodymą suruošė grupė „Freaks on Floor“.

„Nesiekiu šokiruoti tik tam, kad šokiruočiau. Visų mano kolekcijų motyvas – laisvė, galimybė būti savimi. Tą noriu pasakyti ir šia kolekcija. Frykas – ne iškrypėlis ar ištvirkėlis, o žmogus, kuris daro tai, ką nori ir kaip nori, nebijodamas pasmerkimo. Kol kas visuomenė smerkia – pakanka prisiminti komentarus apie per paskutinį renginį besibučiavusias merginas. Tokį požiūrį reikia laužyti, žiūrinčiuosius – žadinti. Taip netyčia, gerų norų vedamas ir tampi provokatoriumi“, – kukliai šypteli V. Gigevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.