Palangiškis modelis L. Katinas – dizainerės D. Versace favoritas

Specialiai lrytas.lt, Milanas

Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Mar 15, 2013, 3:01 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:44 PM

Lietuvis 19 – metis modelis iš Palangos Lukas Katinas dėkingas likimui. Jo biografijoje – garsių dizainerių pristatymai.

Su garsia italų dizainere Donatella Versace Lukas susipažino pernai ir iš karto krito mados garsenybei į akį. Po vasaros kolekcijos pristatymo Lukas su kai kuriais kitais dizainerės favoritais buvo pakviestas į „Versace“ mados namų surengtą vakarėlį.

Šiuo metu L. Katinas gyvena Londone, bet neatmeta galimybės, kad galėtų persikraustyti gyventi į Milaną, nes Italijoje dirbti jam patinka. Tiek Londone, tiek Milane, pasak lietuvio, į modelio profesiją žiūrima su pagarba.

Palangiškiui patinka vilkėti ekscentriškus drabužius, vienu jų – ryškiu švarku Lukas vilkėjo ir „Versace“ vakarėlyje. Jis nemano, kad vyrai privalo vilkėti tik juodus arba tamsių spalvų drabužius. Lukas nebijotų gatvėje pasirodyti ir pasipuošęs šiandien Milane madingu deriniu – švarku ir šortais.

Praėjusią žiemą vaikinas iš Londono į Milaną atskrido pademonstruoti Calvin Klein ateinančios žiemos kolekciją. Su dizaineriu jam neteko pasimatyti. O štai bendravimas su Donatella Versace ilgam išliks palangiškio atminty.

Lukas Katinas teigė, kad Donatella – be galo maloni, išsilavinusi ir dėmesinga moteris. Prieš kolekcijos demonstravimą ji visada pati patikrina kiekvieną drabužio detalę.

Lukas laimingas, kad gyvendamas Londone gali atskristi į mados pristatymus Milane. Pasak vaikino, „Versace“ mados namai modeliams neblogai sumoka.

Milane Lukas susidraugavo ir su kitu Donatellos Versace kolekciją demonstravusiu modeliu, iš Plungės kilusiu 19 - mečiu Mantu Armaliu, kuris žaidžia ledo ritulį Švedijoje.

Tačiau artimiau palangiškis bendrauja su kitu lietuviu modeliu, šiuo metu gyvenančiu Londone. Tai - 24 – verių metų vilnietis Almantas Petkūnas. Šiam lietuviui praėjusios Milano mados savaitės metu fortūna taip pat šypsojosi. Almantas Milane pristatė „Jil Sander“, „Iceberg“, „Burberry Prorsum“ kitos žiemos kolekcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.