Azijos filmų apdovanojimų stilius: nuo vakarinių suknelių iki iškirpčių ligi bambos

Pirmadienį Kinijoje buvo išdalinti Azijos filmų apdovanojimai (AFA). Tai vienintelis renginys, kurio metu pagerbiami kinematografijos talentai iš Azijos. AFA įteikiami nuo 2007 metų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-19 22:16, atnaujinta 2018-03-09 16:45

Geriausiu filmu buvo pripažintas kiniečių režisieriaus Lou Ye filmas „Paslaptis“ (Mystery). Jis įveikė vieną festivalio favoritų – Kim Ki-duko „Pietą“ (Pieta). „Pieta“ kino festivalyje nepelnė nė vieno apdovanojimo.

Geriausio režisieriaus nominacijoje nugalėjo Kitano Takeshi. Štai geriausiu aktoriumi pripažintas Choi Min-sik, o aktore – Nora Aunor.

Pretendentai į apdovanojimą šiam vakarui ruošiasi itin skrupulingai. Pavyzdžiui, Michelle Yeoh, specialiu prizu apdovanota už nuopelnus kinui, į apdovanojimus atėjo pasipuošusi įspūdinga Elie Saab kurta suknele, iš 2012 rudens kolekcijos. Prie suknelės buvo derinama aukso spalvos delninė rankinė ir sidabriniai papuošalai.

Štai Qiu Lan, pretendavusi laimėti geriausios aktorės apdovanojimą, raudonu kilimu žengė vilkėdama rūbus iš naujausios Andrew Gn pavasario kolekcijos.

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus įvertinti AFA viešnių stilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.