A. Jagelavičiūtė pradėjo bendradarbiauti su „Decolte“

Senamiesčio butikas „Decolte“ skelbia apie dar vieną mados projektą su žymiu Lietuvos žmogumi. Šį kartą vasaros kolekciją pristato ne kartą stilingiausia moterimi tituluota Agnė Jagelavičiūtė. Ji pasakojo, kad grįžimas prie drabužių kūrimo yra natūraliai gimęs poreikis.

A. Jagelavičiūtės pradėjo bendradarbiauti su „Decolte“.<br>T. Bauras
A. Jagelavičiūtės pradėjo bendradarbiauti su „Decolte“.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:54 AM

„Gyvenu tarp studijų Dailės akademijoje, darbo su reklaminiais projektais ir stiliaus kūrimo fotosesijoms. Tai labai organiškai sugrąžino mane prie drabužių kūrybos. Dažnai sulaukdavau klausimų, kodėl nekuriu drabužių moterims, matyt, reikėjo tinkamo laiko ir partnerio. Su „Decolte“ komanda sutapo požiūris ir tikslai“, – pasakoja A. Jagelavičiūtė.

Kolekcija bus skirta vasarai, Agnė pristatys laisvalaikio stiliaus drabužius, ir sako, kad didžiausias pastangas skiria jų patogumui ir funkcionalumui.

„Labai gerai žinau, kaip svarbu moterims jaustis ne tik stilingai, bet ir patogiai. Jaučiu, kad šią vasarą visos būsim truputį pašėlusios, be galo moteriškos ir seksualios. Derinsiu lengvus audinius, žaisiu su „over sized“ kirpimais, paslėpsiu mažus figūros trūkumus ir parodysiu privalumus. Pažadu pačią geriausią vasarą“, – juokiasi Agnė.

„Agnė Jagelavičiūtė for Decolte“ kolekcija pasirodys „Decolte“ parduotuvėje balandžio pabaigoje. „Decolte“ butikas tęsia bendradarbiavimą su žymiais Lietuvos žmonėmis ar dizaineriais, du kartus pristatytos rudens ir pavasario kolekcijos „Kęstas Rimdžius for Decolte“ sulaukė itin didelio žiniasklaidos ir pirkėjų susidomėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.