M. Mansonas – naujasis „Saint Laurent“ reklaminis veidas

Šis pavasaris nustebino ne tik sniego gausa, bet ir dainininko Marilyn Mansono (44 m.) debiutu mados industrijoje. Jis tapo „Saint Laurent“ pavasario reklaminės kampanijos veidu, praneša dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2013, 11:53 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:54 PM

Iš reklaminio plakato M. Mansonas žvelgia toks, kokį jį visi žino: akis paryškinęs juodu pieštuku, lūpas pasidažęs juodais lūpų dažais, grimu nubalinęs savo veido odą.

Kai kuriems „Saint Laurent“ gerbėjams toks mados namų pasirinkimas nepriimtinas, nes atlikėjas plakate atrodo bauginančiai.

„Kaip žmogus, turintis daugybę „Saint Laurent“ rūbų savo spintoje, turiu pasakyti, kad aš nekenčiu šios reklamos. Ponas Saint Laurentas šiuo metu vartosi karste“, – piktinosi vienas komentatorių.

Be to, kontraversiškojo atlikėjo, kurio tikrasis vardas Brianas Warneris, atvaizdas „Saint Laurent“ įžeidžia religingus žmones, mat M. Mansonas jau daug metų atvirai deklaruoja teiginius, identiškus šiuolaikinių satanistų doktrinoms, ir neprieštarauja siejamas su Šėtono bažnyčia.

Atlikėjas du kartus yra koncertavęs Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.