Modelis C. Delevingne – auganti K. Moss įpėdinė

Dvidešimtmetė Cara Delevingne tarsi kometa sužibo modelių padangėje. Vos pradėjusi savo karjerą, ji sužavėjo garsiausius pasaulio mados dizainerius, pateko į geriausių modelių penkiasdešimtuką, britai jai suteikė 2012 metų geriausios manekenės titulą, o mados fotografas Mario Testino Carą pavadino naująja Kate Moss.

Cara puikiai įsikūnija į bet kokį personažą, todėl jos atvaizdas puikuojasi ant garsiausių žurnalų viršelių.
Cara puikiai įsikūnija į bet kokį personažą, todėl jos atvaizdas puikuojasi ant garsiausių žurnalų viršelių.
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

Apr 3, 2013, 3:07 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:02 PM

Cara ne veltui lyginama su legendine manekene K. Moss. Abi jos netipiškos podiumo gražuolės. Abi yra šiek tiek žemesnės, nei įprasta podiumu žingsniuojantiems modeliams (Caros ūgis – 176 cm), abi išraiškingos, o pristatydamos kolekcijas jaučiasi itin laisvai. Bet svarbiausia – nuo K.Moss karjeros viršūnės laikų mados pasaulis taip dar nesižavėjo jokia kita manekene.

Ironiškas žvilgsnis, vešlūs antakiai ir vėjavaikiškas elgesys C. Delevingne išskiria iš kitų modelių. Podiumu ji žingsniuoja ne sukaustytu, itin rimtu veidu kaip visos, o vos juntama ironiška šypsena apdovanodama ją lydinčius žvilgsnius ir puikiai įsikūnydama į dizainerio norimą personažą. Nulipusi nuo podiumo ji tarsi pašėlsta ir, užuot, paprašyta fotografų, pozavusi gražiai nuotraukai, ima rodyti įvairiausias grimasas. Nieko keista, kad būtent ją mados fotografai myli labiausiai.

Ją graibsto ir dizaineriai. C.Delevingne yra pristačiusi „Chanel”, „Burberry”, „Moschino”, „Jason Wu”, „Oscar de la Renta”, „Dolce & Gabbana”, „Fendi”, „Stella McCartney” ir daugelio kitų garsių mados namų kolekcijas.

Neseniai Cara prisijungė ir prie seksualiųjų angelų – ji pristatė „Victoria’s Secret” kolekciją.

Cara jau ne pirmą sezoną yra „Burberry” makiažo linijos veidas, Karlas Lagerfeldas ją pasirinko reklamuoti šių metų kruizinę kolekciją.

Gražuolė britė ne kartą puošė tokių žurnalų kaip „Vogue” viršelį ir jau spėjo įsiamžinti filme – Carą galima išvysti naujame filme „Ana Karenina”, kur vaidina princesę Sorokiną.

Stulbinama Pelenės istorija? Šį kartą ne. Cara kilusi iš turtingos ir britams gerai žinomos Delevingne šeimos. Caros motina – nekilnojamojo turto magnatė, o senelis buvo Anglijos paveldosaugos komisijos pirmininkas, žurnalo „Queen” leidėjas ir radijo stoties „Caroline” savininkas. C.Delevingne vyresnioji sesuo Poppy – taip pat manekenė ir Britų mados tarybos ambasadorė.

Caros draugai – garsenybės. Geriausios jos bičiulės dainininkė Rita Ora ir manekenė Azealia Banks, o į vakarėlius ji vaikšto su „Burberry” dizaineriu Christopheriu Bailey. Tačiau vargu ar šie ryšiai padėtų, jei Cara nebūtų tarsi gaivus oro gurkšnis nugludintame mados pasaulyje.

Parengė Liuminata Mickutė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.