Žinomi žmonės pristatė naują pavasario drabužių kolekciją

Pavasario permainų vėjai padvelkė ne tik Lietuvos gamtoje, bet ir mados pasaulyje. Trečiadienio vakarą prekybos centre „Panorama“ duris atvėrė keturios naujos drabužių parduotuvės, kurių atidarymo proga mados ir pramogų pasaulio atstovai išbandė save netikėtame amplua ir paragavo modelio darbo duonos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-04 20:51, atnaujinta 2018-03-08 19:58

Persirengę šiuolaikiškais ir stilingais drabužiais jie drąsiai žygiavo žolės žalumo podiumu. „Springfield“ kolekciją demonstravusi dainininkė Augustė Vedrickaitė prasitarė, kad modelio vaidmenį jai išmėginti teko pirmą kartą. Nepaisant to, moteriai ši patirtis paliko neišdildomą įspūdį, todėl ji tikisi, kad dar ne kartą teks dalyvauti panašiame renginyje. „Jaučiausi savimi, tačiau dar gražesnė, labiau išskirtinė“, - džiaugėsi atlikėja.

Šokėjas ir choreografas Šarūnas Kirdeikis pasakojo, kad jam aprangoje labai svarbų vaidmenį atlieka išskirtinumas. „Gyvenime esu nuolat ieškantis žmogus, todėl man patinka, kai tai atsispindi ir mano aprangoje. Labiausiai vertinu įdomias detales, netradicinius sprendimus ir, žinoma, naujas idėjas - tai padeda atskleisti ir išryškinti asmenybę“, - savo stiliaus pojūtį apibūdino Š. Kirdeikis.

Naujausią moteriško apatinio trikotažo ir naktinių drabužių „Women`secret“ pavasario ir vasaros kolekciją demonstravo ir jos žaismingą nuotaiką perteikė grupės „Pinup girls“ merginos. Modelių vaidmuo joms - ne naujiena, tačiau pristatydamos moteriškus drabužius jos jautėsi itin jaukiai.

Šventinio vakaro svečius maloniai nustebino dainininko Vaido Baumilos įvaizdis, kuriam, pasirinkus „Pedro del Hierro“ drabužių ansamblį, buvo sukurtas klasikinis, elegantiškas stilius. „Kiek neįprasta įkūnyti solidų ir stilingą verslininką. Kasdienybėje aš esu paprastas džinsuotas menininkas, tačiau ką gali žinoti, galbūt vieną dieną tapsiu būtent tokiu elegantišku vyriškiu“, - šypsodamasis sakė V. Baumila.

Ant pavasariu dvelkiančio podiumo taip pat buvo galima išvysti dainininkes Aistę Pilvelytę ir Kariną Krysko, šokėjus Donatą Bakėjų, Tadą Ringailą ir Kristiną Navickaitę-Tiną, aktorę Kristiną Savickytę bei tituluotą gražuolę Gabrielę Martirosianaitę. Nepriekaištingą vakaro estetiką užtikrino ir originaliu Lietuvos įžymybių stiliumi pasirūpino stilistė Olga Filatova-Kontrimienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.