Dizainerė R. Piekautaitė pristatė kolekciją „Cruise 2013“

Apie dizainerės Ramunės Piekautaitės kolekciją „Cruise 2013“ pastarąsias kelias savaites buvo kalbėta daug. Balandžio 4-ąją viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“ dizainerės kūrybos gerbėjai pagaliau ją išvydo.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Apr 5, 2013, 8:14 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:30 PM

Lengvi, perregimi audiniai ir šviesios pastelinės spalvos – R. Piekautaitės kūrybos braižas. Ir šį kartą Ramunė buvo ištikima sau. Modeliai pademonstravo apie penkiasdešimt apdarų iš šifono ir šilko. Drabužiams puošnumo suteikė nėriniai, kristalai ir odos detalės.

Kolekcijos „Cruise 2013“ vasariškos suknelės tinka tiek vakarui, tiek dienai. Tiesa, dienos metu dizainerė jomis vilkėti pataria vaikščiojant prabangių kurortų gatvėmis – Monake, Nicoje ar Kanuose.

Nespėjote grįžti persirengti prašmatniai vakarienei restorane prie Viduržemio jūros? Nieko tokio. R. Piekautaitė patikino, kad su naujausios kolekcijos suknele moteris puikiai jausis ir per romantišką vakarienę.

Prieš kolekcijos pristatymą R. Piekautaitė pasakojo, kad jos kurtos suknelės idealiai tinka prabangiai moteriai. Tai, kuri bet kada gali lietuvišką žiemą iškeisti į kaitrią saulę svečioje šalyje.

Kartu su R. Piekautaitės kurtais drabužiais buvo pristatyti ir „Giovanni Ferraris“ papuošalai.

Kolekcijos svečius galite pasižiūrėti ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.