Veiklios ir žinomos moterys tapo modeliais

Ketvirtadienio vakarą sostinės restorane „Gedimino dvaras“ vyko veiklių moterų vakaras, kurio metu buvo pristatyta naujausia „Can 2” trijų dalių kolekcija. Į renginį atvyko Anna Mois, Eirida Daukšienė, Jovita Duknauskė, Zita Užlytė, Jolanta Sargautytė ir kitos žinomos moterys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-05 10:09, atnaujinta 2018-03-08 19:39

Modernios klasikos drabužius demonstravo ne modeliai, o realios veiklios moterys, įvairių Vilniaus įmonių atstovės, verslininkės. Šių metų pavasario-vasaros kolekcija tikrai ryški. Jokių nereikalingų detalių, tik žaismingi raštai ir vaiskios spalvos, netikėti baltos ir juodos spalvos deriniai.

Kolekcijoje atsispindi ir viena karščiausių šiltojo sezono mados tendencijų - marinistinis stilius: mėlynos, baltos, raudonos spalvos juostos ir šių spalvų deriniai. Ryškios suknelės, tunikos, kostiumėliai, švarkai, sijonai sukuria ne tik elegantišką, bet ir žaismingą stilių.

Grožio namų „Pretty“ vadovė Jovita Duknauskė vakaro viešnioms papasakojo apie madingas šio sezono šukuosenas ir plaukų atspalvius. „Šiuo metu aktualiausi šilti atspalviai“, - moteris nebijoti saulėtų spalvų ragino grožio žinovė. Pasak J. Duknauskės, madingiausias šį sezoną kriauklės perlo atspalvis. Vakaro metu Eirida Daukšienė tapo savanore, kuriai buvo pakeistas įvaizdis. E. Daukšienės natūraliais besibanguojantys plaukai buvo ištiesinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.