Kaip šį pavasarį ir vasarą rengtis vyrui? (Antra dalis)

Šis sezonas madingam vyrui – tikras eksperimentų metas. Mados kūrėjai ant podiumo bandė sujungti visiškas priešingybes bei nustebinti savo klientą, tad klasika įgavo sportinio stiliaus atspalvį, o modernus įvaizdis – dešimtojo dešimtmečio detalių.

Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė ("Stilius plius")

Apr 7, 2013, 1:20 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:12 PM

Baltas kostiumas

Viena svarbiausių sezono tendencijų – baltas kostiumas – pareikalaus išties nemažai drąsos. Nors pasirinkti baltą klasikinį kostiumą atrodo itin nepraktiška, šią nuomonę pakeitė tokie mados namai kaip „Louis Vuitton” ar „Tommy Hilfiger”. Ant podiumo vaikščioję modeliai atrodė tarsi iš filmo nužengę aktoriai, baltą kostiumą laikantys ne vestuviniu apdaru, o stilingu pasirinkimu vasaros atostogoms. Tamsūs mokasinai bei retro stiliaus akiniai nuo saulės – būtini akcentai!

Delninukė

Jeigu pabodo būtiniausius daiktus laikyti kasdienių džinsų kišenėse, o turimos rankinės atrodo kiek per didelės, mados kūrėjai vyrams siūlo atkreipti dėmesį į stilingas padidintas delninukes, primenančias „portfolio“ tipo dėklą. Tokie mados namai kaip „Kenzo“ ar „Burbery Prorsum“ pasiūlė puikius odinius modelius, kuriuose tilps ne tik kasdienis kišenių turinys, bet ir planšetinis kompiuteris bei akinių futliaras.

Smulkūs raštai

Šį sezoną galite drąsiai eksperimentuoti su įvairiais grafiniais raštais bei spalvomis, rinktis ryškius marškinius, įdomiai margintą kaklaraištį ar net visą kostiumą. Itin gerą idėją stilingiems vyrams pasiūlė „Dries Van Noten“ mados namai, įvairiai interpretavę klasika tapusius kamufliažinį bei langelių raštus, neutralias jų spalvas pakeitę netradicinėmis geltona, mėlyna.

Lakūno švarkas

Pirmojo pasaulinio karo metu specialiai lakūnams sukurtas tvirtas odinis švarkas apvalia apykakle bei šiek tiek pūstomis rankovėmis šį sezoną turi atsidurti ir kiekvieno mados gerbėjo spintoje. Patogus, pasiūtas iš odos ar blizgios medžiagos bei puikai derantis net prie kasdienių džinsų, šis drabužis pasirodė ir ant „Dior Homme“ bei „Versace“ mados namų podiumų.

Šortų kostiumas

Puiki vasarinė alternatyva klasikiniam kelnių kostiumui – šortų kostiumas, pasiūtas iš prabangaus šilkinio ar kasdieniško lininio audinio, derantis net su sportine avalyne bei medvilniniais marškinėliais. Jeigu švarką šiltajam sezonui jau turite, itin svarbu išsirinkti prie jo gerai derančius šortus – šį sezoną madingiausias kelius siekiantis tiesaus kirpimo modelis.

Rožinė spalva

Kurį laiką itin mėgę ryškią raudoną, šį sezoną mados kūrėjai ją pakeitė kiek švelnesne rožine spalva, griežtiems siluetams suteikusia švelnumo, vasariškumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.