Benamių choro stiliaus eksperimentai: nuo vargetų iki „Gangnam Style“

Muzikiniame projekte „Chorų karai“ dalyvaujantys benamiai pakeitė savo įvaizdį. Iš valstiečius primenančių vargšų jie pabandė tapti praėjusio amžiaus aštunto dešimtmečio šėliojančiais paaugliais.

Naujasis choristų įvaizdis vertinimo komisijos nesužavėjo.<br>D. Umbrasas
Naujasis choristų įvaizdis vertinimo komisijos nesužavėjo.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-08 14:11, atnaujinta 2018-03-08 15:52

Rožinės, juodais taškeliais puoštos, suknelės choristėms suteikė valiūkiškumo, tačiau nepadėjo atskleisti jų atliko kūrinio „Mūsų dienos kaip šventė“ esmės.

Į benamių chorą jau kurį laiką buvo laidomos kritikos strėlės dėl jų gailestį keliančio įvaizdžio. Choristų nepasigailėjo ir vertinimo komisijos kėdėje įsitaisęs dizaineris Liutauras Salasevičius.

„Man gaila šito choro ne todėl, kad jie benamiai, o todėl, kad juos apleido stilistai. Negalima taip atrodyti. Vyriškis su penkiais dydžiais didesniu švarku. Rūbai buvo visiškai ne pagal dainos tematiką“, – sakė L. Salasevičius.

Jam pritarė ir kitas vertinimo narys Saulėnas (akt. Mindaugas Stasiulis). Jis choristų įvaizdį ir pasirodymą apibūdino dviem žodžiais: „Babos aštuoniasdešimtmetis“.

Tai ne pirmas „Spindulio“ choro bandymas pakeisti įvaizdį. Kiek anksčiau, atlikdami korėjiečių reperio kūrinį „Gangnam Style“, choristai pasipuošė juodais kostiumais. Tačiau ir tą kartą jiems nepavyko sužavėti vertinimo komisijos.

Naujienų portalas lrytas.lt savo skaitytojams siūlo įvertinti benamių choro „Spindulys“ įvaizdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.