Dizainerio R. Kalinkino rūbus reklamuoja žinomi šalies žmonės

Švelnių ir dailių bruožų modeliai – įprastas reiškinys mados pasaulyje. Tačiau vis dažniau reklaminiais veidais tampa roko muzikantai. Pavyzdžiui, „Saint Laurent“ mados namus reklamuoja skandalingieji Marilyn Mansonas ir Courtney Love, o dizainerio Roberto Kalinkino rūbus pristato lietuviškos roko grupės „Freaks On Floor“ lyderis Justinas Jarutis.

R. Kalinkino rūbus pristato lietuviškos roko grupės „Freaks On Floor“ lyderis J. Jarutis ir modelis J. Česnaitė.<br>A. Motorichev
R. Kalinkino rūbus pristato lietuviškos roko grupės „Freaks On Floor“ lyderis J. Jarutis ir modelis J. Česnaitė.<br>A. Motorichev
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Apr 12, 2013, 8:59 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 10:21 AM

Naujausioje fotosesijoje J. Jarutis pozuoja kartu su savo širdies drauge Justina Česnaite. Jei iki šiol kas nors ir drįso abejoti šiltais poros jausmais, nuo šiol negali būti jokių dvejonių. Fotografijose pora pozuoja apsikabinusi, Justinas bučiuoja mylimąją.

R. Kalinkinas atskleidė, kad šios nuotraukos – tik mažytė dalis jo sugalvoto fotosesijų ciklo „Power Couple“.

„Šis ciklas pasakoja apie poras, kurios partneriai papildo vienas kitą. Kartu jie turi būti visa griaunanti jėga. Šiomis fotosesijomis norime parodyti, kaip gera, kai atrandi savo antrąją pusę“, – sakė dizaineris.

Fotosesijų ciklo idėja – parodyti įtaigias ir charizmatiškas poras. Anot R. Kalinkino, ne visi jo numatyti modeliai yra mylimieji tikrame gyvenime. Kai kurios jų bus sukurtos dirbtinai, tačiau visose fotosesijose pozuos lietuviams puikiai atpažįstami visuomenės veikėjai. Jų vardus dizaineris kol kas laiko paslaptyje.

„Su Justinu mes esame geri draugai. Be to, man labai patinka tai, ką jis daro, jo kūrybinis polėkis. Fotosesijai parinkti rūbai puikiai derėjo su jo stiliumi. Šią porą pirmajai fotosesijai pasirinkome, nes Justina – tipiškas glamūrinis modelis, o Justinas – roko muzikantas, išsidraikęs, ne visada švankiai kalbantis, juokingas, iššaukiantis. Tarpusavyje jiedu dera kaip juoda ir balta, in ir jan. Būtent todėl jie yra puikus derinys“, – tikino R. Kalinkinas.

Šiomis fotosesijomis dizaineris nesiekia reklamuoti savo naujų kūrinių, todėl ir modelius aprengia nebūtinai naujaisiais rūbais. Pavyzdžiui, šį kartą Justina vilkėjo švarkelį, kuris dar tik atsiras prekyboje, bet džinsai ir Justino palaidinė buvo iš senos kolekcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.