Interjerų kūrėjai „I Saloni“ parodoje išryškino namų aksesuarų svarbą

Specialiai lrytas.lt, Milanas

Milano baldų paroda „Saloni“.<br>J. Jurkevičienė
Milano baldų paroda „Saloni“.<br>J. Jurkevičienė
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Apr 16, 2013, 2:15 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 5:10 AM

Odos lagaminėliai, skirti higienos reikmenims arba vaikiškiems drabužiams, padėklai, lentynos, pakabos, vazos, dėžės ir dėžutės Milano baldų parodoje į „Saloni“ ne mažiau nei patys baldai traukė lankytojų dėmesį.

Interjerų kūrėjai svarbią reikšmę šįmet skyrė namų aksesuarų dizainui. Originalių siluetų ir apdailos aksesuarai puošia svetaines, miegamuosius ir virtuves. Žvelgiant į aksesuarus žavėjo pagaminimo kokybė, technologiškos medžiagos ir spalvos.

Gėlių vazos netikėtai atsiranda ant sienos, tarsi paveikslai. Negana to, jos savo forma primena pulsuojančią širdį. Žvelgiant į tokią detalę interjere apima noras susimąstyti apie gyvenimo prasmę, laikmetį.

Milano baldų ir interjerų kūrėjai teigia, kad kitąmet svarbiausia bus nenutolti nuo gamtos. Namų aplinkoje būtina sukurti natūralią, sveiką, dvasios ramybę užtikrinančią atmosferą .

Todėl svetainės šviestuvai atrodo lyg suskilusios ant jūros kranto išmestos kriauklės. Jie klijuojami ir ant sienos arba išmėtomi tarp baldų ant grindų, lengvai keičia vietą.

Stiklo aksesuarai tiek virtuvėje, tiek svetainėje itin svarbūs. Stiklas – aukštos kokybės, formos – atspindi retro stilių, tačiau tuo pat metu atrodo šiuolaikiškos, įkvepiančios.

Vazos primena medžio kamieną arba žvėrelių figūras. Joms parinktos optimistinės spalvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.