Madingas manikiūras: dvispalvis lakavimas ir metalo spalvomis žėrintys nagai

Prancūziškas makiniūras su polėkiu. Taip šio sezono naujovę pavadino dizaineriai, siūlantys šį pavasarį ir vasarą nagus lakuoti dvejomis spalvomis.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius plius"

Apr 17, 2013, 8:18 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:12 AM

Toks maninkiūras panašus į prancūzišką, mat viena spalva nulakuojamas visas nagas, o jo galiukas nudažomas kita spalva. Skirtumas tik tas, kad naudojamas ne bespalvis ir baltas nagų lakas, o ryškios, kontrastingos spalvos. Tokia nauja tendencija šį pavasarį turėtų sužavėti eksperimentus mėgstančias moteris. Drąsiausioms siūloma kita spalva lakuoti ne nagų galiukus, o pusę nago nulakuoti pusmėnulio, V raidės, įstrižomis, vertikaliomis formomis.

Ekperimentuoti siūloma ir su metalo spalvomis. Madingi sidabro, aukso spalvų nagai. Šių metalo spalvomis dekoruojami ir ryškiai nulakuoti nagai. Jei manote, kad kasdien įvairiais raštais dekoruoti nagai - per drąsu, piešiniais papuoškite tik vieną ar du rankos nagus.

Dar viena ryški nagų lakavimo kryptis – odos imitaciją suskuriantys lakai. Taip nusilakavusi nagus atrodysite lyg pitonas ar gyvatė prašliaužė ant ką tik nulakuotų nagų ir paliko savo odos įspaudą. Nemėgstančioms eksperimetų siūlome rinktis neutralias spalvas. Kreminiai, grietinėlės, dramblio kaulo atspalviai šį sezoną itin madingi.

Populiarūs ir tamsūs (nuo tamsiai violetinės iki juodos) bei ryškūs (skaisčiai rožinė, oranžinė, žalia) nagų lakai, o sezono karaliene galima vadinti žalią nagų lako spalvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.