W. Alexanderio karūnavimo ceremonijos svečių stiliaus varžytuvės

Nyderlandų karalienė Beatrix baigė savo vadovavimą Nyderlandų karalystei. 75 metų monarchė antradienį pasirašė raštą, kuriuo atsisakė sosto ir jį perdavė savo 46 metų sūnui Willemui Alexanderiui. Į naujojo karaliaus karūnavimo ceremoniją atvyko karališkųjų šeimų atstovai iš viso pasaulio. Žengdamos mėlynu kilimu prabangiomis sukniomis pasipuošusios ponios varžėsi dėl aplinkinių dėmesio.

Willemas Alexanderis su žmona Maxima.<br>„Reuters“
Willemas Alexanderis su žmona Maxima.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-02 17:02, atnaujinta 2018-03-07 09:36

Naujoji Nyderlandų karalienė Maxima vilkėjo ilgą ryškiai mėlyną suknią, papuoštą blizgiais akmenimis. Jos pečius dengė tokios pačios spalvos žeme besivelkantis apsiaustas, o ant galvos spindėjo karūna.

Šventėje buvojo ir Jungtinės Karalystės princas Charlesas su žmona Camilla. Kornvalio hercogienė Camilla vilkėjo ilgą, beveik žemę liečiančią, žydrą suknią.

Princesė Annette vilkėjo kūno formas pabrėžiančią, nuo kelių platėjančią suknią. Juodais ir baltais raštais marginta suknia itin panaši į suknelę, kurią atlikėja Beyonce vilkėjo 2011 per Metropoliteno muziejaus organizuojamą balių.

Naujienų portalas lrytas.lt savo skaitytojams siūlo įvertinti kitų karališkųjų šeimų atstovų stilių per W. Alexanderio karūnavimo ceremoniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.