Į sceną sugrįžtančių „69 danguje“ įvaizdis - seksualus, bet brandus

Šeštadienis grupės „69 danguje“ gerbėjams bus ypatingas – į sceną Klaipėdos naktiniame klube „Port night club by BarBar'a“ grįžtanti dailių merginų trijulė pristatys ne tik gyvų muzikos instrumentų patobulintą muzikinę programą, bet ir naują sceninį įvaizdį, kurį sukūrė dizaineris Robertas Kalinkinas.

Svarbiausias akcentas – tai, kad dainininkės nebebus nerūpestingos mergaičiukės, o įkūnys patrauklias, savimi pasitikinčias ir žinančias, ką daro, moteris.
Svarbiausias akcentas – tai, kad dainininkės nebebus nerūpestingos mergaičiukės, o įkūnys patrauklias, savimi pasitikinčias ir žinančias, ką daro, moteris.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 1:14 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:55 AM

Grupės „69 danguje“ dainininkės rengti koncertų neskubėjo ir padarė septynių mėnesių pertrauką. Per tą laiką merginos kruopščiai ruošėsi šių metų debiutui – atidžiai parinkta koncerto data, tema, atnaujintos gerai žinomos dainos.

Šis koncertas, pasak Nijolės Rukaitienės, bus ypatingas. Motinos dienos išvakarėse savo gerbėjus atlikėjos nustebins į savo programą įtraukdamos smuikininką ir saksofono virtuozą.

„Norėjome, kad tai, ką publika gerai žino, skambėtų kiek kitaip“, - pasakojo atlikėjos, pridurdamos, kad ateityje grupei „69 danguje“ scenoje pritars ir gitaristas.

Nuo šiol žinomų dainininkių įvaizdis bus rafinuotas, subtilus, elegantiškas ir prabangiai seksualus. Įvertinusios daugybės kūrėjų darbus merginos jį sukurti patikėjo dizaineriui R. Kalinkinui. „69 danguje“ narių įvaizdžio kūrėjas, išklausęs jų pageidavimų, pats pasiūlė stiliaus idėjų ir pataikė. Rezultatas – tarsi taiklus smūgis į dešimtuką. Ingridai Martinkėnaitei, Karinai Krysko-Skambinei ir N. Rukaitienei dizaineris, atsižvelgdamas į atlikėjų būdą, sukūrė atskirus amplua. Viena bus griežtesnė, kita – romantiškesnė ar paslaptingesnė. Svarbiausias akcentas – tai, kad dainininkės nebebus nerūpestingos mergaičiukės, o įkūnys patrauklias, savimi pasitikinčias ir žinančias, ką daro, moteris.

Klaipėdoje sugrįžtuves surengsiančios „69 danguje“ atlikėjos jau turi darbo visai vasarai – suplanuota daugiau nei 40 koncertų.

„Kol dukrytei buvo keletas mėnesių, darbų imtis nesinorėjo. Turėjau apsiprasti, atgauti formas ir atidžiai pasiruošti grįžimui į sceną. Jau atėjo laikas vadovautis taisykle – „Jei mama laiminga, patenkintas ir vaikelis“, - su šypsena sakė N. Rukaitienė.

Netrukus turėtų įvykti ir naujos grupės dainos premjera. Ji jau baigiama įrašyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.