A. Valentaitė ant raudonojo kilimo priminė Holivudo žvaigždę

Į Nacionalinį operos ir baleto teatrą penktadienio vakarą rinkosi kviestiniai svečiai. TV3 televizija sostinėje surengė šventinį 20-mečio jubiliejų. Svečiai privalėjo atvykti ne tik geros nuotaikos, bet ir paisyti aprangos kodo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-04 21:15, atnaujinta 2018-03-07 06:41

Aprangos kodas: vakarinis, šventinis – taip buvo parašyta ant TV3 televizijos siųsto vardinio kvietimo. Žingsniuojat prie Nacionalinio operos ir baleto teatro nutiestu raudonuoju kilimu privalu atrodyti nepriekaištingai.

Stilistė Asta Valentaitė – ta moteris, kuri bene visada atrodo pasitempusi, saikingai suderinusi aksesuarus ir tinkamai pasirinkusi drabužių ansamblį. Ir šį kartą daugelio žvilgsniai krypo būtent į A. Valentaitę.

Nors Asta dažniausiai vilki visame pasaulyje garsių mados namų drabužiais, šiai progai stilistė nutarė pasipuošti lietuvės dizainerės kurta suknele. Ant raudonojo kilimo A. Valentaitė sužibo Ramunės Piekautaitės naujausios kolekcijos „Cruise 2013” kremine suknele.

Prie R. Piekautaitės kurtos ilgos vakarinės suknelės moteris priderino „Giovanni Ferraris“ smaragdo auskarus.

Kitus renginio svečius rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.