Stilingiausios žinomos šalies mamos rinkimai!

Pirmasis gegužės sekmadienis Lietuvoje – Motinos diena. Vaikai skuba sveikinti savo mamas, įteikdami joms gėlių puokštes ar nedidelius siurprizus. Kai kurie vaikai žino, kad jų mamos gautus gėlių žiedus ne pamerktų į vazą, o jais pačios pasidabintų. Tapus mama noras puoštis nesumažėja!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 11:20 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:06 AM

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome išrinkti stilingiausią žinomą šalies mamą. Jūsų dėmesiui siūlome restorano „Amatininkai“ savininkę Ireną Marozienę, kuri sulaukusi daugiau nei penkiasdešimties metų ir užauginusi dvi dukras – Justiną ir Birutę, visada atrodo stilingai ir išsiskiria iš aplinkinių originaliais drabužių deriniais ir aksesuarais.

Kauno verslininkė Inga Budrienė jau seniai praminta „Swarovski“ karaliene. Du sūnus – Mantą ir Kernių auginanti moteris mėgsta blizgančius papuošalus, o jais puošti nevengia nei savo namų, nei automobilių.

Verslininkė Inga Stumbrienė savo ir vyro drabužius jau seniai derina prie dukros Estelos ir sūnaus Gabrielius garderobo. Inga mėgsta, kad ne tik ji, bet ir jos visa šeima išsiskirtų iš minios ryškiaspalviais drabužiais.

Retas kuris pasakytų, kad Palangoje gyvenančios viešbučio „Gamtos perlas“ direktorės Dainos Bosas pirmagimis Lukas jau suaugęs. Keturiasdešimt dviejų metų sulaukusi Daina ryškiu įvaizdžiu džiugina daugelio akis. Mamos pėdomis seka ir jos dukros Marija bei Urtė-Magdalena.

„Mis Lietuva 1996” Daiva Anužytė, stilistė Genutė Žalienė ir menininkė Redita Dominaitytė savo vaikams taip pat pavyzdys. Jų atžalos gali didžiuotis savo dailiomis mamomis. Kaip ir scenos žvaigždžių Ingridos Martinkėnaitės, Skaistės Steikūnaitės, Elenos Puidokaitės-Atlantos, Agnieškos Dobrovolskos ir Astos Pilypaitės mažieji.

Grupės „Naujos pupytės" lyderė Oksana Pikul ne kartą yra sakiusi, kad jos mama Laima jai - pavyzdys. Mama ir dukra puikiai sutaria, o daugelis sako, kad Oksanos mama atrodo kaip jos sesuo. Ir iš tiesų, ponia Laima atrodo labai jaunatviškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.