Vyro charakterį ir socialinį statusą išduoda kaklaraištis

Tyrėjai išsiaiškino, kad vyriškos lyties atstovams suteikia daugiau pasitikėjimo ne piniginės storis, o užsirištas kaklaraištis. Taip pat paaiškėjo ir kokius būtent reikėtų dovanoti vyrams kaklaraiščius, kad jie labiau pasitikėtų savo jėgomis.

Verslininkai, kuriems svarbus stabilumas ir saugumas, labai retai nešioja kaklaraiščius su juostelėmis ar su ornamentais.<br>123rf
Verslininkai, kuriems svarbus stabilumas ir saugumas, labai retai nešioja kaklaraiščius su juostelėmis ar su ornamentais.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-14 18:55, atnaujinta 2018-03-06 18:37

Verslo pasaulyje didelė reikšmės turi vyro išvaizda ir aksesuarai. Teisingai pasirinktas stilius suteikia vyrui galimybę užsidirbti daugiau pinigų. O ištaigingas kaklaraištis asocijuojasi su sėkme, valdžia ir turtais. Taip pat pagal kaklaraištį galima sužinoti ir vyro charakterį bei jo socialinę padėtį. Verslininkai, kuriems svarbus stabilumas ir saugumas, labai retai nešioja kaklaraiščius su juostelėmis ar su ornamentais.

Kompanijų vadovai paprastai teikia pirmenybę ryškiems kaklaraiščiams, padedantiems atkreipti į juos aplinkinių dėmesį. Tai ypatingai svarbu, kai kompanijos bosas nusprendžia ką nors svarbaus pranešti savo pavaldiniams, - rašo rusų interneto portalas wday.ru.

Beje, dovanodamos kaklaraištį mylimajam turite puikią galimybę pakeisti jo karjerą į gerą pusę.

Ne tik kaklaraiščio modelis, bet ir jo užrišimo būdai turi reikšmės. Profesionalioje sferoje labiau gerbtinu laikomas vadinamasis Vindzorio mazgas.

Tačiau vadinamasis pusiau vindzoriškas stilius – glaustesnis ir jį lengviau užsirišti. Jei vyras nešioja kaklaraištį būtent tokiu stiliumi, tai reiškia, kad jis nuolat skuba, lekia kaip akis išdegęs, yra neorganizuotas ir išsiblaškęs. Juo sunku pasitikėti.

Lengvai, tarsi ne iki galo užrištas kaklaraištis liudija, kad vyras linkęs į tingumą, yra gana silpno charakterio. Jam būdingas vaikiškumas, nesubrendimas ir nerūpestingumas.

Kaklaraištis, užrištas tiesiai ir tvirtai prigludęs prie marškinių apykaklės, byloja, kad vyras itin pasitiki savimi.

Tie vyriškos lyties atstovai, kurie ryši tuos pačius kaklaraiščius ir darbe, ir svečiuose bei viešuose renginiuose, nepasižymi vaizduote, neturi idėjų ir ateities planų, yra nedėmesingi, užtat sąžiningi.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?