A. Jagelavičiūtė savo kolekcijos veidu ir mūza pasirinko tobulo grožio E. Grėbliauskaitę

Jau po poros savaičių Agnė Jagelavičiūtė pakvies į savo pirmosios drabužių kolekcijos moterims pristatymą. Po ilgų pasiruošimo mėnesių, gegužės 31 dieną pasirodysianti kolekcija „Agnė Jagelavičiūtė for Decolte” turi savo veidą.

A. Jagelavičiūtė savo kolekcijos veidu ir mūza pasirinko E. Grėbliauskaitę.<br>Organizatorių nuotrauka
A. Jagelavičiūtė savo kolekcijos veidu ir mūza pasirinko E. Grėbliauskaitę.<br>Organizatorių nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2013, 11:26 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 11:46 AM

„Su Egle Grėbliauskaite kartu studijuojame tapybą. Jei mes esame homosapiens, tai ji yra homosuperion – tobulo grožio keturių vaikų mama, kuri yra puiki verslininkė, studijuoja tapybą, mokosi šokti baletą. Tokia yra mano mūza”, – džiaugėsi Agnė.

„Ffakers“ studijoje vykusi kolekcijos fotosesija alsavo vasariška elegancija ir estetika. A. Jagelavičiūtė pati rūpinosi ir kolekcijos stiliumi, ir įvaizdžiu.

„Dirbti su profesionalais yra labai paprasta ir gera. Norėjau, kad nuotraukose atsiskleistų jėga ir moteriškumas. Nesinorėjo buko seksualumo, kaip dažnai pasitaiko moteriškų drabužių fotosesijose. Eglė pranoko visus lūkesčius“, – pasakojo viena stilingiausių Lietuvos moterų tituluojama A. Jagelavičiūtė.

„Agnė Jagelavičiūtė for Decolte“ kolekcijos drabužiai bus pristatyti gegužės 31 dieną. Kolekciją sudarys aštuoni, vasarai skirti modeliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.