Juodųjų ikrų ekstraktas padeda išsaugoti jaunystę

Juodieji ikrai – vienas brangiausių delikatesų pasaulyje. Tai žinodami Izraelio kosmetikos „Mon Platin DSM“ gamintojai sukūrė ekskliuzyvinę produktų liniją moterims, į kurių sudėtį įeina ne tik gurmanų, bet ir kosmetikos gamintojų ypač vertinami juodieji ikrai. Su prabangia kosmetikos produktų linija susipažino ir lietuvės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2013, 1:02 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:37 AM

Šiltą gegužės vakarą kosmetikos firmos „Mon Platin DSM“ atstovai Lietuvoje savo ištikimiausias klientes pakvietė į sostinės senamiestyje įsikūrusį saloną „UFF Square“, kuriame moterys ne tik susipažino su prabangiais produktais, bet ir juos išbandė.

Vakaro metu iš viso buvo pristatyti trijų linijų produktai su juodaisiais ikrais: veidui, kūnui ir plaukams.

Į šių produktų sudėtį, be juodųjų ikrų, įeina net 26 mineralai iš Negyvosios jūros, įvairių žolelių ekstraktų deriniai, nakviša, grožio vitaminai E ir A. Nė viename iš šių produktų nerasite cheminių konservantų – parabenų.

„Mon Platin DSM“ kosmetikos su juodaisiais ikrais gamintojai rinkai pateikė atstatomuosius šampūnus, kondicionierius, kaukes ir serumus plaukams. Veido kremus nuo raukšlių, stipraus poveikio paakių ir kaklo kremus, intensyvias veido kaukes, valomuosius veido gelius ir tonikus, kelių rūšių kūno losjonus.

„Jau septynerius metus degu noru į Lietuvą atvežti tuos kosmetikos produktus, kurie yra verti mūsų šalies labai gražių moterų dėmesio. Ieškome to, kas geriausia pasaulyje. Stengiamės dėl jūsų. Džiaugiamės, kad šiame salone po vienu stogu klientai gali rasti didelį pasirinkimą profesionalios kosmetikos“, - kalbėjo „Mon Platin DSM“ atstovas Lietuvoje Julius Zimanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.