Baltijos šalių valdžios moterys ima pavyzdį iš prancūzės C. Bruni-Sarkozy

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė ir mūsų šalyje viešėjusi Estijos pirmoji ponia Evelin Ilves įrodė, kad domisi ne tik politika, bet ir mada. Tikėtina, kad abi moterys perverčia ne tik mados žurnalus, bet ir pasidomi kitų šalių politikių ar pirmųjų damų stiliumi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:12 AM

Buvusio Prancūzijos prezidento Nicolo Sarkozy žmona, modelis Carla Bruni-Sarkozy jau seniai tapo stiliaus ikona. Klasikiniu, elegantišku ir labai subtiliu stiliumi pasižyminti prancūzė daugeliui moterų sektinas pavyzdys.

Panašu, kad C. Bruni-Sarkozy įkvėpė ir D. Grybauskaitę bei E. Ilves. Su vyru, Estijos prezidentu Toomasu Hendriku Ilvesu Lietuvoje viešėjusi pirmoji Estijos ponia bei D. Grybauskaitė į oficialų vizitą atvyko avėdamos balerinų tipo batelius – žemakulnius.

Būtent tokio tipo batelių avėjimu yra pagarsėjusi C. Bruni-Sarkozy. Aukšta prancūzė, nenorėdama būti ženkliai aukštesnė už savo vyrą, bene visada avi balerinas. Ji jas priderina ir prie ilgos vakarinės suknelės.

Žemakulnius batelius šį kartą pasirinko tiek D. Grybauskaitė, tiek E. Ilves. Pirmoji Estijos ponia prie šviesios klasikinės suknelės priderino panašios spalvos batelius, o Lietuvos prezidentė prie mėlyno kostiumėlio pasirinko juodos spalvos žemakulnę avalynę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?