Lietuvei manekenei A. Končiūtei - dizainerio K. Lagerfeldo dėmesys

„Kuo garsesnis dizaineris, tuo mažiau jis pasipūtęs”, – po jau ne pirmo susitikimo su Karlu Lagerfeldu (79 m.) „Stiliui” kalbėjo Agnė Končiūtė (17 m.). Lietuvę manekenę garsusis mados kūrėjas pakvietė į Singapūrą pristatyti mados namų „Chanel” kolekcijos.

Agnė (dešinėje) pabendravo ir su garsiu dizaineriu Karlu Lagerfeldu.<br>image.net
Agnė (dešinėje) pabendravo ir su garsiu dizaineriu Karlu Lagerfeldu.<br>image.net
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jun 3, 2013, 8:46 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:59 PM

Viena garsiausių šių dienų lietuvių manekenių jau ketvirtą kartą ėjo ant „Chanel” pakylos. Kaskart sulaukti šių mados namų dizainerio K. Lagerfeldo kvietimo jai – didelė garbė.

„Kai man pranešė, kad vyksiu į Singapūrą, labai apsidžiaugiau! „Chanel” kolekcijos visada būna aukščiausios klasės, o pasiruošimas šou neužtrunka valandų valandas”, – „Stiliui” sakė Agnė.

Savęs vadinti K. Lagerfeldo favorite ji nedrįsta, o kvietimą į Singapūrą vadina likimo dovana.

Į Singapūrą A. Končiūtė vyko vos kelioms dienoms, tačiau ir per trumpą laiką spėjo pailsėti. Mat mados namai „Chanel” garsėja išskirtiniu dėmesiu modeliams – merginos turi laiko ne tik pasimatuoti drabužius ir juos demonstruoti, bet ir laisvalaikiui, pažinti svečią šalį.

„Viskas buvo aukščiausio lygio – gyvenome 5 žvaigždučių viešbutyje, ragavome skanų maistą, turėjome laiko apžiūrėti miestą.

Tik buvo beprotiškai karšta, todėl daugiau laiko praleidau viešbutyje. Vaikščioti po miestą, kai net pavėsyje svilina 36 laipsniai karščio, sunku”, – įspūdžiais dalijosi manekenė.

Prieš kolekcijos pristatymą garsusis K.Lagerfeldas pats atėjo į drabužių primatavimą, atidžiai apžiūrėjo kiekvieną modelį.

Dizaineris pagyrė, kad viskas atrodo gražiai. Prie lietuvės jis buvo priėjęs ir per patį renginį, patvarkė jai nuo pečių krintantį džemperį.

Su šiuo mados kūrėju A. Končiūtei akis į akį teko pabendrauti ir anksčiau, per jo kolekcijos pristatymą Škotijoje.

„Karlas – žmogus, kuris turi visas teises būti kritiškas ar net arogantiškas. Tačiau jis – paprastas ir nuoširdus. Pučiasi dažniausiai tie, kurie nieko nepasiekę”, – svarstė A. Končiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.