A. Pugačiova ir K. Orbakaitė atskleidė savo stebuklingos dietos paslaptį

Per metus Rusijos primadona, 64 metų Ala Pugačiova numetė 20 kilogramų. Jos duktė, 42-ejų Kristina Orbakaitė, praėjus vos dviems mėnesiams po gimdymo, atsikratė 12 kilogramų. Žiūrovai ir abiejų atlikėjų gerbėjai sužavėti. Bet jie nori žinoti: kokia tai stebuklinga dieta?

A. Pugačiova ir K. Orbakaitė atskleidė savo stebuklingos dietos paslaptį.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
A. Pugačiova ir K. Orbakaitė atskleidė savo stebuklingos dietos paslaptį.<br>"Lietuvos ryto" archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-04 15:42, atnaujinta 2018-03-05 22:11

Motina ir duktė nusprendė pasidalinti visomis savo paslaptimis. Jau prasidėjo vasara, ir visos moterys galvoja apie paplūdimį ir savo figūrą. Tad kokiu būdu galima veiksmingai atsikratyti bereikalingų kilogramų?

Metodas pasirodė besąs paprastas. Jį Rusijos primadonai pasiūlė Kristina.

„Mano duktė visada buvo liesa. Maniau, kad dėl to „kaltas“ paveldimumas. Bet, atrodo, Kristina rado gerą būdą išlaikyti puikią fizinę formą. O dabar išmokė ir mane“, - sako A. Pugačiova.

Ką gi reikia daryti? „Viskas labai veiksminga ir paprasta: iš savo valgiaraščio reikia pašalinti druską. Asmeniškai labai mėgstu visa kas sūdyta ir rauginta, bet teko atsisakyti!“ - sakė A. Pugačiova.

Pasak jos dukters K. Orbakaitės, iš pradžių, žinoma, būna sunku. Maistas atrodo prėskas ir neskanus. Bet druską galima pakeisti prieskoniais. K. Orbakaitė teigia, kad įprato prie patiekalų be druskos. Rezultatas akivaizdus: dailios, lieknos kūno linijos.

Gydytojai aiškina: druska sulaiko vandenį audiniuose. Laikantis dietos, kurios esmė - nevartoti druskos, - vanduo, kuris suteikia papildomą svorį, pašalinamas.

„Man patinka, kai, pradėjus kristi svoriui, galiu apsirengti tuos drabužius, kurie daugiau ar mažiau man patinka. Todėl be dietos - nė žingsnio. Kartais, žinoma, leidžiu sau valgyti tortus, bulves ir mėsą. Bet po to vėl suimu save į rankas! Suliesėti galima - reikia tik noro! Aš labai norėjau ir pajėgiau! Ir visoms pavyks!“ - sakė Rusijos primadona A. Pugačiova žurnalui „Tajny zviozd“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.