Norinčioms išsiskirti - makabriški papuošalai iš barbių

Niujorke dirbanti juvelyrė Margaux Lange vaikystėje buvo pametusi galvą dėl lėlės barbės. Ši meilė lėlėms bėgant laikui neišblėso. M. Lange sukūrė seriją papuošalų, kurių pagrindinis akcentas – lėlės barbės kūno dalys: akys, rankos, lūpos, krūtys ir t. t.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:02 PM

Papuošalai kuriami derinant 925 prabos sidabrą su iš perdirbtos dervos pagamintomis barbės kūno dalimis. Pagrindinė M. Lange kūrinių idėja – masinį produktą paversti rankdarbiu, kuriuo būtų galima pasipuošti.

„Visai nesvarbu, jūs mylite šią lėlę ar jos nekenčiate, mažai žmonių gali išlikti neutralūs plastikinės princesės atžvilgiu. Mane žavi tai, jog ji yra popso kultūros ikona, jos žvaigždės statusas neblėsta“, – savo oficialiame tinklalapyje rašo M. Lange.

Tiesa, šie makabriški papuošalai nėra pigūs. Pavyzdžiui, saga su barbės akimi kainuoja 80 JAV dolerių (apie 209 litus), o auskarai su barbių ausimis - 450 JAV dolerių (apie 1178 litų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.