Vilkiko vairuotojas V. Kairys numezgė suknelę hercogienei Catherine

Kada Kembridžo hercogienė Catherine apsivilks lietuvio tolimųjų reisų vairuotojo Valentino Kairio megztą suknelę? Tokį klausimą penktadienį uždavė LNK žinių reporterė Eglė Račkauskaitė. Žiniose parodytas reportažas apie šio vyro dovaną hercogienei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2013, 8:16 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:37 PM

Catherine mėgsta dėvėti nebrangius, nežinomų dizainerių kurtus drabužius. Jos garderobą neseniai papildė ir raudona suknelė iš Lietuvos. Ją V. Kairys numezgė laukdamas eilėse prie valstybių sienų.

Drabužį vyras išsiuntė paštu. Neseniai karališkieji rūmai atsakė, kad hercogienė dėkoja už gražų rūbą ir džiaugiasi, kad vairuotojas apie ją galvoja.

„Sužinojau, kad laukiasi, nusprendžiau padaryti dovaną. Numezgiau platėjančią suknelę. Jos ūgis, apimtys buvo internete. Pagal tuos duomenis numačiau, kad hercogienės sudėjimas kaip manekenės“, - pasakojo vyras.

Mezgimas tolimųjų reisų vairuotojui – hobis. Jis mezga kol kiti per privalomas pertraukas žiūri filmus ar žaidžia kortomis.

Numegzti suknelę V. Kairiui užtrunka maždaug mėnesį. Jis mezga kiekvieną laisvą minutę. „Megzti išmokė mama dar vaikystėje, kai buvau 5-6 metų. Turiu tris vyresnes seseris ir aš norėdavau labai. Iš pradžių buvo gėda, kad vyras tokius darbus darbo. Bet draugas paskatino, sakė, čia reikia didžiuotis, nesigėdyti“, - aiškino vairuotojas.

Ateityje jis ketina numegzti suknelių ir kitoms įžymybėms. Iki šiol megztų nepardavinėja – išdalija seserims ar pažįstamoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.