Pupytės bando atsikratyti vulgaraus įvaizdžio (video)

Grupės „Naujos pupytės” narės – neatpažįstamos. „Atsikratyti vulgaraus įvaizdžio mane skatina paprasta moteriška laimė”, – paaiškino grupės lyderė Oksana Pikul (29 m.), netrukus ištekėsianti už krepšininko Simo Jasaičio (31 m.).

Grupės "Naujos pupytės" merginos keičia įvaizdį.<br>L. Dambrauskas
Grupės "Naujos pupytės" merginos keičia įvaizdį.<br>L. Dambrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

2013-06-18 11:09, atnaujinta 2018-03-05 10:21

Pristatydamos savo naują dainą „Miražas” merginų grupės „Naujos pupytės” narės O.Pikul, Vita Jakutienė (26 m.), Skaistė Steikūnaitė (30 m.) ir Neringa Šiaudikytė (22 m.) tapo panašios į damas.

Anksčiau scenoje dažniau itin erotiniais kostiumais žibėdavusios atlikėjos šįkart fotosesijai pasirinko elegantiškas dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtas sukneles.

„Mums pačioms buvo labai įdomu, kaip Liutauras įgyvendins mūsų idėją. Pozuodamos Rudaminoje prie apleistos bažnytėlės pasijutome kaip prabangaus mados žurnalo fotosesijoje. Todėl ne veltui šios nuotraukos pirmiausia pasirodo „Stiliuje”, – pasakojo Oksana.

Scenoje ir fotosesijose dažnai įvaizdį keičianti O.Pikul šįkart kiek išgyveno dėl galvos apdangalų – iš pradžių lyg ir nenorėjo, kad būtų paslėpti plaukai. Tačiau galiausiai atlikėjos nutarė pasitikėti dizaineriu ir rezultatu liko patenkintos.

„Norėjome išlipti iš perdėtai vulgaraus stiliaus, tapti įdomesnės. Galvos apdangalai, iš Indijos parsiųsti auskarai – šios detalės mus sužavėjo. Galvos apdangalai atrodė geriau nei prabangiausios šukuose- nos”, – įspūdžiais dalijosi Oksana.

Ji mano, kad visos moterys kartais mėgsta būti kitokios, išskirtinės. Tokį jausmą suteikia gražūs drabužiai, šventinis makiažas.

Scenoje visada spindinti O.Pikul kasdien renkasi visai kitokią aprangą: jos spintoje daug klasikinių drabužių, ilgų suknelių.

Susitikdama su draugais, vakarodama prie ežero, eidama į universitetą, kur magistrantūroje studijuoja rinkodarą, Oksana visai nesidažo.

„Pokyčiai gyvenime visada būtini, – sakė O.Pikul. – Kiekvienas juos vertina pagal save. Vieniems reikia didelių pokyčių, kitų varomoji jėga gali būti ir smulkmenos. Kartais, kai norisi ko nors nauja, užtenka pakeisti požiūrį į gyvenimą – nebūtina keisti vyrą ar namus.”

Oksana pati neseniai išmoko džiaugtis smulkmenomis. Anksčiau ji likdavo patenkinta tik kai sustyguodavo darbus, pasisekdavo koncertas ar įvykdavo kas nors itin džiugaus.

Dabar moteris išmoko mėgautis pražydusiomis gėlėmis, kvepiančiomis pirmosiomis braškėmis, raudonuojančiais pomidorais ar tiesiog šildančia saule.

„Mokausi neskubėti, nes gyvenimas ir susideda iš tų gražių mažų akimirkų. Bėgdama tų malonių dalykų, kurie sušildo, nepastebėdavau. Skubėjau gyventi.

Gal mane įkvėpė moteriška laimė? Esu laiminga, laukiu savo gyvenimo šventės, jau- čiuosi saugi ir tvirta. Džiaugiuosi gyveni- mu ir maloniomis akimirkomis”, – kalbėjo O.Pikul.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.