V. Jakučinskaitės kurtas sukneles išvydo ir Romos gyventojai

Tik dviese su širdies draugu Vitalijumi Jančenkovu (39 m.) į Italijos sostinę išvykti svajojusiai dizainerei Viktorijai Jakučinskaitei (31 m.) teko pamiršti šį norą. Mat galiausiai į kelionę išsiruošė visa fotosesijos meistrų komanda, o Viktorijai teko perkrauti lagaminą – įsidėti savo sukurtų suknelių.

V. Jakučinskaitės suknelių kolekcija.<br>R. Kiuras
V. Jakučinskaitės suknelių kolekcija.<br>R. Kiuras
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jun 18, 2013, 3:17 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:01 AM

Viktorija ir Vitalijus, auginantys dukteris Ievą (9 m.) bei Veroniką (5 m.), per atostogas nutarė labiau pažinti Romą – senove dvelkiantį miestą.

Pasvajoję apie įspūdingus architektūros paminklus ir romantišką laiką, jie sumanė šiame muziejuje po atviru dangumi įamžinti ir naujausius dizainerės kūrinius – vestuvines sukneles.

V.Jakučinskaitė, jau ne kartą ant mados pakylos demonstravusi savo sukurtus apdarus, ir šį kartą tapo modeliu – keletą suknių užsivilko pati. Bet tai buvo pirmas kartas, kai ji vilkėjo nuotakos suknelę.

„Kai fotografavomės prie Panteono, pasijutau, kaip per savo pačios vestuves. Romantiška aplinka, fotografai, šalia – vyras, o aš su nuostabia vestuvine suknele.

Buvau dėmesio centre, viskas buvo labai romantiška. Jaučiau, kad fotografuojantis net pasikeitė mano laikysena. Suknelė įpareigoja jaustis kaip karalienei.

Ir vyrui pasakiau, kad vestuvių fotosesiją jau padarėme! Lieka tik iš tiesų susituokti”, – įspūdžiais iš Romos dalijosi V.Jakučinskaitė.

Dvylika metų kartu esanti pora Romoje neturėjo pakankamai laiko pabūti tik dviese, tačiau dėl to neišgyveno.

Visai komandai teko patirti ir nuotykių. Panorėję įsiamžinti ten, kur fotografuotis negalima, lietuviai bėgo nuo juos pastebėjusių policininkų.

Apie savo vestuves Viktorija pagalvoja kasmet, kai tenka puošti nuotakas. Tačiau galiausiai jie su vyru nutaria dar palaukti ir ne kelti savas vestuves, o gražiai pristatyti naują dizainerės kolekciją.

Viktorija nenori kuklių vestuvių. Pora tikisi kada nors surengti didelę ir linksmą šventę, smagiai praleisti laiką su draugais ir artimaisiais. Ir dukterys vis ragina motiną tuoktis, kol yra jauna ir graži.

„Gyvenimo pokštas – esu amžina nuotaka, pasiuvusi daugybę suknelių jaunosioms”, – šypsojosi dizainerė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.