„Plius“ dydžio modelio R. Mercado sėkmė įkvepia apkūnias moteris

Žavingosios Rosie Mercado negalima vadinti tiesiog apkūniu modeliu. Ji garsi vizažistė, ir aktorė, ir renginių vedėja, ir filantropė, ir trijų vaikų vieniša motina. R. Mercado sėkmė ir tvirtybė įkvepia ne vieną stambią moterį. Juk tipiškos manekenės už Rosie lieknesnės net du kartus! Tačiau tai netrukdo moteriai pozuoti įvairių mados žurnalų fotosesijoms ir net laimėti grožio konkursus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2013, 8:27 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:10 AM

Dažnai net toks pripažinimas neapsaugo žmonių nuo apkalbų. R. Mercado ne kartą teko išgirsti raginimų sulieknėti. Vis dėlto tingumu ir apsileidimu moters negalima apkaltinti: tris kartus per savaitę ji dalyvauja zumbos treniruotėje, du kartus per savaitę užsiima kikboksu, kasdien medituoja. Be to, R. Mercado visiškai nevalgo pieno produktų, o duonos gaminius vartoja tik kartą per savaitę.

Pati R. Mercado žurnalui „Plus Model Magazine“ sakė, kad labai myli savo kūną, kad ir koks jis bebūtų. Tad kam reikalinga dieta? Pasak „plius“ dydžio modelio, apkūnumas jai trukdo užsiimti mėgstama veikla.

R. Mercado pasidalino patarimais, kurių laikantis sėkmė gali nusišypsoti kiekvienam:

1. Kiekvieną rytą pradėkite žodžiu „ačiū“. Nubuskite dėkingumo pilna širdimi. Tokį nusiteikimą stenkitės išlaikyti visą dieną. Visai nesvarbu, tądien jums sekasi ar ne. Ir geri, ir blogi įvykiai yra tarytum palaiminimas. Jei būsite likimui dėkingi už viską, ką jums siunčia, jums pradės sektis.

2. Pažvelkite, kokie žmonės jus supa. Tie, su kuriais dažniausiai bendraujate, turi būti protingi, įkvepiantys ir linkintys tik gero.

3. Pasinaudokite savitaigos galia - kalbėkite apie savo ateitį optimistiškai. Sakykite: „Aš esu graži“, „Aš esu protinga“, „Aš esu sėkminga“ ir t. t. Jei tuo įtikinsite save, taip ir bus.

4. Susigalvokite strategiją ir imkitės ją įgyvendinti ryžtingais bei nuosekliais veiksmais. Jei kruopščiai vykdysite savo planą, vieną dieną jūsų svajonės išsipildys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?