Garsiausius podiumus užvaldė ir pagyrų sulaukė lietuviai L. Katinas, M. Survila ir S. T. Pham

Niujorko, Milano, Paryžiaus ir Londono mados savaitės neįsivaizduojamos be lietuvių. Manekenės iš Lietuvos jau seniai puikuojasi geriausių modelių sąrašuose. Neatsilieka ir stiprioji lytis. Vyrų mados savaitėse šį kartą dėmesio sulaukė modeliai iš Lietuvos.

Iš kairės: Modeliai L. Katinas, S. T. Pham ir M. Survila vis labiau įsiveržia į mados pasaulį.
Iš kairės: Modeliai L. Katinas, S. T. Pham ir M. Survila vis labiau įsiveržia į mados pasaulį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:48 AM

Jolantos Sadauskienės vadovaujamos modelių agentūros „Modilinos“ modeliai Simonas Tuen Pham, Lukas Katinas ir Marius Survila tapo Londono ir Milano podiumų žvaigždėmis.

Vietnamiečių ir lietuvių kraujo turintis S. T. Pham Londone pristatė „Sibling“ 2014 metų pavasario ir vasaros kolekciją. Milane – mados namų „John Richmond“ ir „Instituto Marangoni“ drabužius.

Lukas Katinas vis dar yra Donatellos Versace numylėtinis. L. Katinas ir toliau sėkmingai dirba su italų mados namais „Versace“. Vaikinas Milane pristatė šių mados namų kolekciją.

Bene daugiausia liaupsių šį kartą skiriama panevėžiečiui M. Survilai. Vaikinas uždarė ir atidarė dizainerio Johno Varvatoso madų šou, vykusį Milane. Pristatyti kolekciją Marių asmeniškai pakvietė pats J. Varvatosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.