Vaikų mados savaitėje - prabangūs drabužiai naujagimiams ir ekologiški apdarai mažiesiems

Specialiai lrytas.lt, Florencija

Daugiau nuotraukų (1)

Vilmantė Ališauskaitė

2013-06-28 14:42, atnaujinta 2018-03-05 03:06

Septyniasdešimt septintą kartą Florencijos miestas sutelkia tuos, kurie domisi vaikų mados tendencijomis ir prabangių vaikiškų drabužių pardavimų galimybėmis. 460 kolekcijų, 6 200 pirkėjų ir daugiau nei 10 000 lankytojų patvirtina, kad „Pitti Bimbo“ yra vienintelis ir išskirtinis tarptautinis vaikų mados renginys pasaulyje.

Mados, maisto, meno ir dizaino 360 laipsnių panorama, kurioje svyruojama nuo elegantiškos klasikos iki sportinės aprangos, naujos kartos drabužių kūrimo, ekologinių ir net avangardinių kolekcijų.

Kultūriniai renginiai, verslo susitikimai, parodos, akcijos, diskusijos ir švenčių gausa Florencijos miestą kasmet užlieja lengva euforija.

„Pitti Bimbo 77“ - ne tik tendencijos ir kolekcijos, bet ir neįkainojamos stiliaus gairės kaip derinti drabužius bei aksesuarus 2014 metų pavasario ir vasaros sezoną.

Prabangūs drabužiai naujagimiams, šiuolaikinė elegancija skirta mažiesiems: kvapai, papuošalai, akiniai, interjero reikmenys, rankinės ir aksesuarai. Viskas itin spalvinga ir įdomu, kur daugiausia dėmesio skiriama ekologijai.

Ant podiumo savo naujausias kolekcijas demonstruos „Monnalisa“, „Miss Blumarine“, „Twin Set – Simona Barbieri“, „Miss Grant“, dizainerio Stefano Cavalleri „Quis Quis“ kolekcija, „Desigual“, „Il Gufo“, „Philipp Plein Petite“, „Fun & .Fun Girl“.

Šiemet Florencijoje pirmąkart debiutuos „Dsquared2“, „Versace Young“ ir „Trussardi Junior“ kolekcijos.

Žurnalas „Vogue Bambini“ būtent čia pasirinko švęsti savo keturiasdešimt leidybos metų sukaktį. Kaip ir daugelis nealkoholinių kokteilių vakarėlių, įvyksiančių šiomis dienomis, vaikiškas „Vogue“ šventinis vakaras vyks vienuose gražiausių Florencijoje - „Torrigiani“ soduose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.