Ant „Miss Blumarine“ podiumo – Italijos žvaigždžių vaikai

Specialiai lrytas.lt, Florencija

Daugiau nuotraukų (1)

Vilmantė Ališauskaitė

Jul 1, 2013, 11:20 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:32 AM

Švelni elegancija, išgrynintas stilius, išlavintas skonis ir žavingas „Miss Blumarine“ braižas. Kolekcija, skirta 2014 metų pavasario ir vasaros sezonui dvelkia švelniomis florentietiško gėlyno spalvomis

„La sala della Ronda“ salėje „Mis Blumarine“ kolekcija atvėrė savo „svajonių lagaminą“ pilną laimingų dienų, kelionių kadilaku, gražių ir įgyvendinamų troškimų, tokių, kokie patinka dizainerei Annai Molinari.

Ryškių ir įdomių spalvų paletėje yra oranžinio apelsino kvapas, žalia žolė, rožinis ar geltonas rūkas ir nebalintos drobės spalva. Spalvos, kurioms patinka natūralaus lino, ažūrinių „Sangallo“ nėrinių, brangaus Como šilko, tiulio, perlų, plisė ir cirkonio blizgučių deriniai.

Siluetai labai elegantiški, iš daug detalių, lyg sapnas, kurį norisi apsivilkti. Plaukai puošti plačiomis atlaso juostomis, surištomis viršugalvyje į kaspinus

Kolekcijos podiumo scenografija lyg amerikiečių ekrane sustojęs kadras, primenantis šeštojo ir septintojo dešimtmečių kiną. Tokioje retro atmosferoje kolekcijos komplektus demonstravo mažosios manekenės. Tarp jų, aktorės Claudia Gerini kartu su savo mažametėmis dukterimis Rose ir Linda, televizijos vedančiosioji Ellen Hidding vedina dukra Mari Ann ir ypatinga renginio viešnia - dvylikos metų dainininkė, šokėja, aktorė, pagrindinė miuziklo „Alisa stebuklų šalyje“ atlikėja Zoe Nochi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.