Kaip išgyventi mados industrijoje? N. Campbell patarimai jaunajai kolegei J. Dunn

Jourdan Dunn – pirmoji tamsiaodė manekenė po Naomi Campbell, žengusi „Prada“ mados namų podiumu. Jourdan ne tik seka žinomo supermodelio pėdomis, tačiau ir dėkoja jai už puikius patarimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2013, 10:15 AM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:23 PM

Darbas mados srityje gali būti pražūtingas, tačiau 22 metų modelis prasitarė, jog Naomi Campbell patarė, kaip išgyventi mados industrijoje ir kaip tinkamai pasirūpinti savimi. N. Campbell patarė atsinešti savo užkandžių į fotosesijas, jeigu modelį „netyčia“ pamirštų pamaitinti.

Duodama interviu portalui vogue.com, modelis prasitarė: „Naomi sakė, jog apie valgį turėčiau pagalvoti ir pati, nes komanda kartais apie tai tiesiog pamiršta. Ji taipogi patarė prašyti pertraukėlių, nes kitu atveju po vieno darbo seks kitas, po kito – dar vienas, ir šitaip be sustojimo.“

Nepaisant to, kad daugelis (net ir Kate Moss) mano, jog N. Campbell yra bauginanti, Jourdan visiškai nesibaimino susitikti su vienu žinomiausių veidų mados industrijoje.

Pirmasis kartas, kuomet J. Dunn sutiko supermodelį N. Campbell, buvo K. Moss „Topshop“ šou metu. Jaunoji manekenė teigia, jog neturėjo laiko baimintis bei pergyventi dėl susitikimo, nes Naomi tiesiog priėjo ir... apkabino ją. Supermodelio, berods, visiškai nesutrikdė tai, kad J. Dunn tuo metu buvo pusnuogė.

Valgymo sutrikimai bei spaudimas išlikti lieknai yra įprastas dalykas mados sferoje. Neseniai Kate Moss atskleidė, jog karjeros pradžioje, visą dieną trukusio darbo metu jos niekas nemaitindavo, kuomet ji pradėjo savo karjerą.

Daugelis žmonių mano, jog modeliai vengia valgyti savo noru, tačiau Jourdan yra puiki kulinarė ir netgi turi savo kulinarijos laidą, kurią galima rasti „Jay Z Life+Times Youtube“ kanale. Jourdan taip pat reguliariai ima interviu iš žinomų žmonių... valgio metu! 22 metų J. Dunn jau yra dirbusi su tokiais žinomais prekių ženklais kaip „Burberry“, „Yves Saint Laurent“, „Tommy Hilfiger“. Ji taip pat papuošė Italijos „Vogue“ žurnalo viršelį, laimėjo metų modelio titulą 2008 metais vykusių Britų mados apdovanojimų metu bei pasirodė Olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.