Modelis R. Lawley sukūrė maudymosi kostiumėlius putlutėms

„Plius“ dydžio modelis Robyn Lawley – itin sėkminga moteris. Nors 24 metų manekenė nėra liekna (dėvi 44 dydžio drabužius), ji dažnai pozuoja įvairioms reklamoms ir žurnalų viršeliams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-09 21:32, atnaujinta 2018-03-03 04:44

Jos naujausias darbas – maudymosi kostiumėlių apkūnioms moterims kolekcija ir speciali jų reklama.

„Aš kasdien plaukioju, tačiau dauguma mano dydžio maudymosi kostiumėlių yra negražūs ir nestilingi.

Be to, niekaip negalėdavau rasti maudomukų, kurių viršutinė dalis, man plaukiojant banglente, liktų vietoje. O apatinė dalis visada per mažai uždengia ir apspaudžia pilvą“, – pasakojo R. Lawley, teigdama, kad būtent dėl to pati išleido maudymosi kostiumėlių kolekciją.

Vieno kostiumėlio kaina gali siekti nuo 140 iki 200 JAV dolerių (nuo 377 iki 538 litų).

R. Lawley – pirmasis „plius“ dydžio modelis, demonstravęs „Ralph Lauren“ rūbus, šypsojęsis iš australiško „Vogue“ žurnalo puslapių.

Anksčiau R. Lawley yra buvusi Jungtinės Karalystės apatinių drabužių kompanijos „Boux Avenue“ veidu. Robyn – modelis, pasirodęs ne viename garsiame mados leidinyje. Tarp jos užsakovų – prancūziškieji „Elle“, „Vogue“, taip pat australų „Vogue“. Teigiama, kad ši mergina turėtų būti sektinas pavyzdys visoms itin savikritiškoms pilnesnių formų moterims.

Anksčiau bet kokia kaina siekusi sulieknėti R. Lawley dabar yra sveiko gyvenimo būdo bei moters įvaizdžio aktyvistė, skatina jaunas merginas labiau pasitikėti savimi ir pildo tinklaraštį, pavadintą „Robyn Lawley valgo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.