Svarbios Lietuvos ponios Lietuvos pirmininkavimui ES atnaujino drabužinę

Prezidentė Dalia Grybauskaitė (57 m.), Seimo pirmininko pavaduotoja Irena Degutienė (64 m.) ir Seimo pirmininko Vydo Gedvilo žmona Jolanta Gedvilienė (45 m.) Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai renginiams ruošė ne tik sveikinimus ir kalbas, bet ir garderobą, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

D. Grybauskaitė, J. Gedvilienė ir I. Degutienė.
D. Grybauskaitė, J. Gedvilienė ir I. Degutienė.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 13, 2013, 11:43 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 2:12 AM

Savo spintą atnaujino ir pirmoji mūsų šalies ponia D. Grybauskaitė. Dažniausiai drabužių dizainerės Julijos Janus skoniu ir profesionalumu pasitikinti šalies vadovė ketvirtadienį Seime vykusio iškilmingo Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai posėdžio metu pasipuošė dar nematytu ilgesnio švarko ir kelnių kostiumėliu.

Mėlyną spalvą itin mėgstanti prezidentė šįkart pasirinko baltą švarką su mėlynomis detalėmis – apvadais ir sagomis, ir mėlynas kelnes. Ji įsisegė baltus perlų auskarus.

Europos Komisijos prezidentą José Manuelį Barroso penktadienį Lietuvos prezidentė pasitiko vilkėdama melsvą tokio pat stiliaus švarko ir kelnių derinį bei pasipuošusi tamsių perlų auskarais.

Komplimentų Seimo posėdyje sulaukė ir konservatorė I.Degutienė, pasipuošusi mados namų „Chanel” stiliaus rausvu kostiumėliu. Drabužį politikė pagyvino perlų karoliais ir tokiais pat auskarais.

Ketvirtadienio vakarą garbius užsienio svečius Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas pakvietė į Kauną. Po trumpo priėmimo Rotušėje svečiai pramogavo Raudondvario pilyje.

Šiame renginyje I.Degutienė pasirodė kiek laisvesnio stiliaus drabužiais. Moteris vakarui lauke pasipuošė pilkomis laisvomis kelnėmis ir asimetriška palaidine.

Raudondvaryje sužibėjo ir Seimo pirmininko žmona Jolanta. Dieną Seimo posėdyje vilkėtą mados namų „Cantas” dizainerio Egidijaus Sidaro kurtą garstyčių spalvos kostiumėlį vakare moteris iškeitė į ryškiai žalią elegantišką suknelę. J.Gedvilienė segėjo perlų vėrinį, o rankinę stilingai papuošė žaliu šaliku.

Seimo pirmininko žmona pra-sitarė, kad Europos Sąjungos Ta- rybos pirmininkavimo renginiams ruošėsi ne tik atnaujindama garderobą. Ji daug skaitė apie Europos Sąjungos šalis, domėjosi jų istorija.

„Esu sportiška, tad mano spintoje daugiau sportinio stiliaus drabužių. Specialiai šiems renginiams pasisiūdinau porą dalykiškų kostiumėlių”, – „Stiliui” pasakojo neseniai už Seimo pirmininko ištekėjusi moteris.

Šeštadienio iškilmėms Valdovų rūmuose J.Gedvilienė taip pat pasirinko dizainerio E.Sidaro sukurtą alyvinės spalvos suknelės ir švarkelio derinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.