Kaunietės kūriniai – seksualumą pabrėžiančiai moteriai

Kaunietė dizainerė Ernesta Jorudė (25 m.) pristato naujausią savo sukurtų drabužių kolekciją, pavadintą „Perfect“. Moteris neslepia, kad jos rūbai skirti drąsiai, itin savimi pasitikinčiai ir tobulumo siekiančiai moteriai. Formas išryškinantys drabužiai tiks ir tai, kuri nori pabrėžti savo seksualumą.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jul 15, 2013, 6:12 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:55 AM

„Man šiek tiek gaila, kad šių suknelių neapsivilks bet kokių formų moteris – tik tos, kurių formos yra nepriekaištingos. Juk prigludusios suknelės išryškina visus trūkumus“, – kalbėjo jauna dizainerė.

Ernestos kurtas suknias galima dėvėti ir prie jūros – tuomet dizainerė siūlo prie jų derinti skrybėles ir stilingus akinius nuo saulės. O apsiavus aukštakulnius ir pasiėmus delninę ta pati suknelė puikiai tiks vakarėliui.

Ernesta drabužius kuria jau treti metai. 2010-aisiais ji baigė siuvimo ir modeliavimo kursus.

„Prieš tai baigiau verslo ir vadybos administravimo studijas Vilniaus universitete. Kad ši specialybė ir darbas biure – ne man, supratau tik 4-ame kurse, tad studijas baigiau. Mane visada traukė mada, drabužių dizainas. Darbą biure iškeičiau į tai, kas man patinka“, – kalbėjo E. Jorudė.

Ji taip pat dirba stiliste, ruošia garsenybes fotosesijoms žurnalams, reklamoms, asmeniniams projektams. Įvaizdžio kūrimas ir modelių drabužių derinimas taip įtraukė E.J orudę, kad kurį laiką ji buvo primiršusi savo kolekcijas.

Dabar Ernesta jau planuoja kitą kolekciją. Rudeniui skirti drabužiai turėtų būti visai kitokie – skirti meniškai, laisvai ir išsiskirti nebijančiai  moteriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.