„Spice Girls“ narei gerą savijautą ir kūno linijas sugrąžino šarminė dieta

Britų dainininkė Melanie Chisholm atvirauja, jog dainuodama grupėje „Spice Girls“ turėjo mitybos sutrikimų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-20 01:00, atnaujinta 2018-03-02 21:34

Tačiau dabar 39-erių moteris prisipažįsta, jog kontroliuoja svorį ir aktyviai sportuoja. Kaip dainininkė teigia, ji įkvėpimo semiasi iš treniruočių draugės Victorios Beckham. M. Chisholm sako: „Victoria jau senai laikosi šarminės dietos, kuri garantuoja pilnavertę mitybą ir dailias kūno linijas.“

V. Beckham yra didžiulė šarminės dietos propoguotoja. Dieta palaiko natūralų kūno pH (tarp 7.35 ir 7.45) ir padeda išvengti daugelio ligų. Taip pat, laikantis šios dietos, galima numesti svorio. Mel C laikosi griežto mitybos režimo, kurio metu negalima vartoti rūgštinių produktų: makaronų, kviečių, pupelių, mėsos, žuvies ir jūros gėrybių.

“Jaučiuosi puikiai. Aštuntąją treniruotės dieną puikiai pasirodžiau plaukimo treniruotėje. Nemaniau, kad dieta suteiks tiek jėgų“, - sako dainininkė.

Vaiką auginanti Melanie C priduria, jog nenori persistengti su gana griežtu maisto ir sporto režimu, kadangi pamena, jog anksčiau dėl per didelio darbo krūvio ir sumažėjusių maisto porcijų turėjo didelių sveikatos sutrikimų. Tačiau susilaukus dukters, sveikata pasitaisė.

Teigiama, jog laikantis šios dietos reikia atsisakyti arbatos, kavos, cukraus, gazuotų gėrimų ir alkoholio. Apie 70 procentų vartojamo maisto privalo būti šarminis.

Rekomenduojamame dietos valgiaraštyje siūlomi tokie produktai kaip artišokai, virti grikiai, žirniai, saldžiosios bulvės, cinamonas, karis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.