Londono centre aistras kaitino „nematomų“ liemenėlių šou

Londone esanti Ridžento gatvė vargu ar kada nors yra regėjusi tokį vaizdą. 10 nepriekaištingų kūno formų modelių žingsniavo gatve apsivilkusios mėlynais džinsais, avėdamos aukštakulniais ir grožybes pridengusios naująja, apgaulinga liemenėle.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-01 20:04, atnaujinta 2018-03-02 10:57

Šypsena pasidabinusių pusnuogių modelių žingsniavimas gatve – reklaminis „InvisiBra“ triukas. Naujoji liemenėlė neturi petnešėlių bei užsegimo nugaros srityje, todėl vaizdas – išties įspūdingas. Tai neslystanti, savaime prisitaikanti ir krūtinę pakelianti naujovė.

Silikoninė „InvisiBra“ liemenėlė kainuoja nuo 38 iki 48 svarų (160–200 litų). Kaina priklauso nuo modelio bei medžiagos. Nepaisant to, kad dažniausiai silikoninės liemenėlės būna tradicinės kūno spalvos, „InvisiBra“ siūlo ganėtinai gausų spalvų pasirinkimą. Liemenėlė limpa dėl specialių klijų, pagamintų Vokietijoje. Šią prekę galima skalbti tik rankomis, o po kiekvieno skalbimo atsistato maksimalus liemenėlės lipnumas. Silikonas, iš kurios pagaminta liemenėlė, yra saugus klientės odai.

Ridžento gatve ėję miestiečiai ir turistai dar ilgai nepamirš šio kvapą gniaužiančio vaizdo, rašo britų žiniasklaida. Daugelis jų net stabtelėdavo, kad galėtų apžiūrėti seksualias merginas.

Netoliese dirbę statybininkai, išvydę spaudai pozuojančius apsinuoginusus modelius, negalėjo patikėti savo akimis, tad kuo skubiau traukė telefonus iš savo kišenių, kad įamžintų pikantišką momentą.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.