Bikinio zonos dažymas – modernu ar vulgaru?

Šiais laikais intymios vietelės šukuosena - ne ką mažiau svarbus save prižiūrinčios moters akcentas nei sutvarkyti nagai.

Būdai, kaip depiliuoti intymiąją vietą, taip pat įvairūs: skutimosi mašinėlė, vaškas, skutimosi peiliukai, lazeris, fotodepiliacija.<br>V. Balkūno nuotr.
Būdai, kaip depiliuoti intymiąją vietą, taip pat įvairūs: skutimosi mašinėlė, vaškas, skutimosi peiliukai, lazeris, fotodepiliacija.<br>V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 6:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:03 AM

Prancūziškas (paliekama siaura plaukų juostelė), braziliškas (pašalinami visi plaukeliai) ar paprastas bikinis (pašalinami plaukai tik iš šonų) - intymių vietų šukuosenų pasirinkimas platus.

Būdai, kaip depiliuoti intymiąją vietą, taip pat įvairūs: skutimosi mašinėlė, vaškas, skutimosi peiliukai, lazeris, fotodepiliacija. Tačiau Londone pastaruoju metu ypač populiarėja bikinio zonos dažymas.

Grožio salone „Bleach Salon“, įsikūrusiame Londone, už 40 svarų (apie 180 litų) galite ne tik susitvarkyti intymiąją vietelę, tačiau ir nusidažyti ją. Kad ir kokie jūsų poreikiai būtų, šis salonas žada išpildyti net ir reikliausių klientų pageidavimus: pradedant nuo leopardo rašto juostelės, baigiant ryškia, neonine spalva nudažyta geometrine figūra.

„Iš pradžių klientė pasirenka formą. Tai gali būti trikampis, širdelė, juostelė ir daugelis kitų. Kiekvienam pagal skonį. Tuomet išsirinktos formos trafaretas yra uždedamas ant bikinio zonos ir nudažomas. Po to seka balinimo procesas, kuris trunka 10-15 minučių. Galų gale piešinys yra nudažomas antra spalva. Po dažymo seka įprasta depiliacijos procedūra“, - apie paslaugą pasakoja salono savininkė.

Žmonės ateina paprasčiausios bikinio depiliacijos, tačiau dažnas pasiryžta ir nusidažyti.

„Nepamenu, ar buvo bent vienas klientas, kuris negrįžtų atlikti to paties antrą kartą. Šiuo metu populiariausia forma - širdelės. Esame darę rožines, mėlynas, įvairiaspalves, net leopardo rašto širdeles, o klientai visuomet lieka patenkinti rezultatu. Mes tiesiog dieviname eksperimentuoti ir nuolat stengiamės pasiūlyti kažką naujo“, - teigia savininkė.

Ar šie mados vėjai prigis Lietuvoje?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.