Naujausia manikiūro tendencija – originalūs nagų odelių lipdukai

Nuolat ieškote būdų, kaip papuošti savo nagus taip, kad sulauktumėte komplimentų ir nuostabos kupinų žvilgsnių? Tuomet laikas apsirūpinti nagų odelių lipdukais, kurie neabejotinai taps madingiausiu šios vasaros akcentu.

Nagų odelių lipdukai - paprastas ir greitas būdas net ir patį nuobodžiausią manikiūrą paversti žaismingu ir žengti koja kojon su naujausiomis mados pasaulio tendencijomis.
Nagų odelių lipdukai - paprastas ir greitas būdas net ir patį nuobodžiausią manikiūrą paversti žaismingu ir žengti koja kojon su naujausiomis mados pasaulio tendencijomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 8, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:46 AM

Laikinos nagų tatuiruotės sukurtos būtent nagų odelėms ir „mėnuliukui“ prie nago pagrindo papuošti.

Beveik 4 svarus (17 litų) kainuojantys lipdukai išties atkreips aplinkinių dėmesį į naująjį jūsų nagų dizainą. Tai – paprastas ir greitas būdas net ir nuobodžiausią manikiūrą paversti žaismingu ir neatsilikti nuo naujausių mados pasaulio vėjų.

Lipdukas yra klijuojamas taip pat, kaip ir vaikystėje kūną puošusi netikra tatuiruotė – tereikia mažo kiekio vandens, kad naujasis aksesuaras priliptų prie nago plokštės ir nagų odelių.

Pasirinkimas išties platus – nagus galite papuošti mėnulio, trikampio, geometrinių formų lipdukais, o ieškantiems kažko originalesnio gamintojai siūlo lipdukus, kurie atrodo taip, lyg ant nago būtų užtiškę dažų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.