Lietuvių didžėjaus svajonė - vakarėliams skirtų drabužių kolekcija

Didžėjus Audrius Kolesnikovas, dar kitaip žinomas kaip Driule XL, neslepia svajojantis, jog prieš metus Lietuvos naktiniuose klubuose pradėję gyvuoti stilingi „OXY nakties“ vakarėliai virstų kūnu – naktiniam šėlsmui skirtų drabužių kolekcija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2013, 1:03 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:17 AM

Dalį jos bus galima pamatyti šeštadienį, rugpjūčio 10 d., Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar‘a“.

„Tuomet, kai sugalvojome „OXY naktis“, norėjome parodyti, kaip apsirengusi publika turėtų rinktis į naktinį klubą. Išskirtinai, drąsiai, ekstravagantiškai reikėtų atrodyti ne tik didžėjui ir „go go“ šokėjoms, bet ir patiems besilinksminantiems“, - įsitikinęs A.Kolesnikovas.

Daug prabangių ir išskirtinių vakarėlių visame pasaulyje aplankęs Driule XL teigia, kad bendradarbiaujant su „Diamond Soul Factory“ šokėjų komanda gimė specialūs siautulingiems vakarėliams skirti kostiumai.

Įdomių kostiumų nuotraukas kolekcionuojantis Driule XL tvirtino svajojantis, jog kada nors drabužiai su OXY ženklu bus pasiekiami ir masėms. Kol kas didžėjaus ir jo komandos darbai puošiasi tik vakarėliuose šokantys šokėjai.

„OXY ženklas garantuoja ne tik linksmybes, bet ir šou. Prieš metus pastebėjome, kad net ir į klubus einantys žmonės bijo eksperimentuoti, išsiskirti. Nutarėme jiems padėti parodydami kaip galima visus nustebinti ir gerai jaustis“, - sakė A. Kolesnikovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.