Tamsią suknelę dukros vestuvėms pasirinkusi J.Anusauskienė spalvos nesureikšmina

Vestuvės - viena didžiausių ir įsimintiniausių švenčių gyvenime. Ypač tuomet, kai išteka mylima dukra. Nenuostabu, kad tokia proga norisi ir išskirtinai pasipuošti. Jurga Anusauskienė šeštadienį atšventė dukros Evelinos santuoką. Dar sausio mėnesį JAV už amerikiečio Adamo Youngo ištekėjusi dainininkė ištarti lemtingąjį „taip“ pasiryžo dar kartą. Tik šį kartą - Lietuvoje.

Jurga Anusauskienė dukros vestuvėms pasipuošė dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurta suknele.<br>J. Stacevičius
Jurga Anusauskienė dukros vestuvėms pasipuošė dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurta suknele.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2013, 9:24 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:34 AM

Nors iškilminga ceremonija ir smagi vakarinė šventės dalis buvo skirtos tik uždaram artimųjų ir draugų ratui, viešumos nevengianti šeima vestuvių proga nusprendė surengti ir specialią spaudos konferenciją žiniasklaidos atstovams.

Į ją atvyko ne tik pasipuošę Evelina ir Adamas, tačiau ir nuo dukros nė per žingsnį nesitraukianti Jurgita. Vilkėdama trumpą, pūstą ir nėriniais margintą suknelę ji atrodė itin jaunatviškai ir elegantiškai. Specialiai vestuvėms pasisiūdinta suknelė - dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kūrinys. Pasak Jurgitos, šios menininkės kūrinį ji pasirinko neatsitiktinai. Moteris visuomet žavėjosi dizainerės darbais, be to - idėja dėvėti drabužius iš kolekcijos, skirtai mamai ir dukrai.

Tos pačios dizainerės suknele pasidabino ir Evelina, todėl, kokį drabužį rinktis jai nekilo abejonių. Šventės dieną Jurgita atrodė išties puošniai - prie suknelės ji priderino itin moteriškus aukštakulnius, ausis papuošė masyviais, drugelių formos auskarais. Į komentarus, neva juoda suknelė - blogas ženklas ir vestuvėms reikėjo rinktis spalvingesnį drabužį, Jurgita numoja ranka. Pasak jos, svarbiausia - geras nusiteikimas ir tikėjimas dukros bei žento šeimynine laime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.