Paauglių apdovanojimuose - kritika permatomais rūbais apsirengusiai M.Cyrus

Sekmadienio vakarą Los Andžele vykusiuose kasmetiniuose „Teen Choice Award“ apdovanojimuose paaugliai išreiškė savo nuomonę ir apdovanojo mylimiausius artistus. Nors šie apdovanojimai toli gražu neprilygsta „Oskarams“ ar „Grammy“, vaikų ir paauglių įvertinimas itin paglosto aktorių ir atlikėjų širdis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:11 AM

Vienos įžymybės savo gerbėjams atsidėkoja pasirodymais, o kitos - besistengdamos puikiai atrodyti. Tiesa, puošnumą kiekviena įžymybė suvokia savaip. Pavyzdžiui, aktorių Sandra Bullock ir Rebel Wilson apranga skyrėsi it diena ir naktis. Sandra vilkėjo dailią suknelę, o Rebel - ryškų naro kostiumą.

Nepaisant kai kurių žvaigždžių išsišokimų, dauguma jų šventei rinkosi gana kuklią aprangą. Vis dėlto Selenos Gomez suknelės skeltukas ir Miley Cyrus permatoma palaidinė sukėlė tikrą komentarų audrą. Ceremonijos žiūrovai įsitikinę, taip apsirengus nederėtų rodytis paauglių pasirinkimo apdovanojimuose.

Mėgstamiausiu televizijos serialu paaugliai išrinko „Gražiąsias melages“ (angl. „Pretty Little Liars“), šis serialas įvairiose kategorijose triumfavo septyniskart.

Vaikinų grupė „One Direction“ namo parsivežė keturis apdovanojimus. Štai atlikėja S.Gomez triumfavo trijose kategorijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.