85 metų supermodelis D.Selfe vis dar sukasi mados pasaulyje

Drabužių ir aksesuarų parduotuvių tinklas „TK Maxx“ išpopuliarėjo Didžiojoje Birtanijoje dėl garsių gamintojų prekių ir žemų kainų. Dabar įmonės savininkai nusprendė pasirodyti esantys socialiai atsakingi – naujausioje parduotuvės reklaminėje kampanijoje dalyvavo seniausias supermodelis, 85 metų Daphne Selfe, ir „plius“ dydžio modelis Felicity Hayward.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 18, 2013, 5:54 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:28 PM

Žilaplaukė Daphne mados pasaulyje sukasi jau septyniasdešimt metų. Ji begalę kartų žengė podiumu, dalyvavo fotosesijose ir reklaminėse kampanijose, tad „TK Maxx“ pasiūlymas jai neatrodė išskirtinis.

„Aš turiu daugybę vintažinių drabužių. Aš visada šitaip rengdavausi. Iki šiol turiu išeiginį kostiumėlį, kurį nusipirkau Madride dar šeštajame dešimtmetyje“, - pasakojo garbaus amžiaus supermodelis.

Nors fotosesijoje ji vilkėjo kelnių ir megztinių arba švarkų derinius, dažniausiai Daphne pozuoja pasipuošusi suknelėmis. Prieš metus ji išdrįso pozuoti vilkėdama tik triko.

Savimi pasitikinti moteris niekada nesileido botokso injekcijų. „Aš niekada nieko nedariau savo veidui. Tik jau ne tuos nuodus, tik ne veido odos patempimą. Manau, kad tai pinigų švaistymas. Bet kokiu atveju, man tai per brangu.

Tiesa, kai įžengiau į ketvirtą dešimtį, dažiau savo plaukus namuose. Po to atrodydavau lyg jūrų kiaulytė.

Vėliau nustojau išgyventi dėl savo plaukų. Dabar jie yra ilgi, nes taip pigiau. Man su jais nereikia nieko daryti, tik susirišti į vieną kasą. Taip išvengiu pagyvenusioms moterims būdingo plaukų užkritimo ant veido. Moteris turi atrodyti gražiai, nes tik taip gali jaustis puikiai“, - tiki D.Selfe.

Štai kito reklaminės kampanijos modelio, F.Hayward, šlovės dienos dar tik prasidėjo. Žurnalas „Vogue“ ją apibūdino kaip vieną geriausių Didžiosios Britanijos modelių, kurios figūros linkius turėtų paveiksle įamžinti geriausias tapytojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.