Lietuvaitė G.Kiaulėnaitė žavi garsiausius mados namus

Lietuvaitė Giedrė Kiaulėnaitė jau keletą metų stebina pasaulį savo išskirtine išvaizda, tad pasiūlymų dirbti su garsiausiais mados namais jai netrūksta. Paskutinieji Giedrės darbai – „Missoni“ 2013-ųjų rudens kolekcijos katalogas ir „Marc Jacobs“ 2013 metų rudens-žiemos kolekcijos reklama.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2013, 4:06 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:58 PM

Iš nuotraukų žvelgia savimi pasitikinti daili mergina. Niekas nė nepagalvotų, kad G.Kiaulėnaitės gyvenimas labai primena pelenės istoriją. Ji užaugo vienkiemyje, gamtos prieglobstyje. Neturėjo galimybės keliauti po platųjį pasaulį, mokėjo džiaugtis paprastais malonumais ir jautėsi pakankamai laiminga. Vis dėlto vartant mados žurnalus Giedrei sukirbėdavo mintis, kad norėtų tapti modeliu ir pakeliauti po pasaulį.

Giedrės karjera prasidėjo per modelių agentūros „Image group“ ir naujienų portalo lrytas.lt organizuotą modelių atranką. Mados agentai susižavėjo ja ir pasiūlė darbo ne tik Lietuvoje, bet ir Milane.

„Turiu prisipažinti, kad atvykus į Milaną, darbo pradžia buvo labai sunki. Italijoje kone mėnesį teko praleisti turint labai nedaug užsakymų. Tačiau taip po truputį sėmiausi patirties. Ir netrukus viskas pajudėjo tarsi savaime. Pradėjau dalyvauti madų šou, fotosesijose, susipažinau su daugybe mados pasaulio atstovų. Nuo tada mano gyvenimas pasikeitė kardinaliai“, - anksčiau naujienų portalui lrytas.lt yra sakiusi Giedrė.

Per savo neilgą karjerą G.Kiaulėnaitė yra dirbusi su tokiais žurnalais kaip „Harper’s Bazaar“ ir „Elle“. Vos prieš metus Giedrė tapo išskirtiniu, taip vadinamuoju „world wide exclusive“ modeliu, pristačiusiu „Balenciaga“ mados namų kolekciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.