Mados pasaulį užkariauti žadanti V.Beckham: „Aš noriu imperijos!“

Kai „Spice Girls“ era pasibaigė, daugelis tuo metu pilkai pelytei Victoriai Beckham pranašavo skaudžią karjeros pabaigą. Tačiau visų nuostabai, moteris ėmė žydėti. Atspirties tašku tapo santuoka su vienu žymiausių pasaulio futbolininku Davidu Beckhamu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-23 13:28, atnaujinta 2018-03-01 19:05

Tačiau Victoria nė neplanavo slėptis gražuolio vyro šešėlyje. Nepraėjus nė 5 metams, 39-erių pramogų pasaulio atstovė padėjo pamatus konkurencingame mados pasaulyje. Dabar Victoria – visame pasaulyje atpažįstama mados ikona.

Ir kas gi toliau? V.Beckham teigia nė nežadanti sustoti, anaiptol – moteris tikisi sukursianti mados imperiją. „Dabar aš neabejotinai noriu imperijos. O štai kadaise norėjau kurti tiesiog gražius, geros kokybės drabužius, tokius kokius pati norėčiau vilkėti“, – apie tai, kas paskatino kurti savo vardo prekės ženklą, kurį pamėgo tokios žvaigždės, kaip Eva Langoria ir Gwyneth Paltrow, sako įžymybė. Victoria teigia esanti karjeristė ir mano, kad jos būdas yra tinkamas gyvenimui Amerikoje, o ne Jungtinėje Karalystėje.

Victoria, kurios skiriamuoju bruožu tapo rimtumas ir retai kada veidą puošianti šypsena, teigia nesijaudinanti dėl to, kaip atrodo nuotraukose. „Nenoriu atrodyti 25-erių. Man jau 39-eri ir aš nematau dėl to jokios problemos“, – teigia dizainerė.

Kalbėdama apie savo vyro stilių V.Beckham teigia nenurodanti Davidui, kaip jis turėtų rengtis. „Kartais jis paklausia mano nuomonės, kai kur nors skuba, tačiau, bendrai kalbant, jis turi labai gerą stiliaus pojūtį ir puikiai žino, kas jam tinka. Manau, kad jis puikiai atrodo vilkėdamas bet kokią aprangą. Tiesą pasakius, jis visuomet atrodo labai labai gerai“, – meiliai apie vyrą atsiliepia V.Beckham.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.